Facebook, Facebookseverleri, Facebook’suz bırakmayacak!

Dünyanın en büyük sosyal medya devi Facebook, internet erişiminin olmadığı yerlerde de kullanıcılarını Facebook’tan kopmamalarını sağlayacak yeni uygulamasını tanıttı.

Facebook, Facebookseverleri, Facebook’suz bırakmayacak!

Sosyal medyanın tartışmasız lideri Facebook, zaten  1 milyarı aşkın kullanıcısını hem kaybetmemek hem de başka kullanıcıları da çekmek için yeni uygulamasını tanıttı. Yeni uygulama sayesinde artık yer altında çalışan, metroda seyahat eden kullanıcılar Facebook’u off-line olarak kullanabilecek yorum yazabilecekler.

Facebook, şirketle ilgili yeni gelişmeleri paylaştığı haber odası sitesinden konuyla ilgili bir duyuru yayınladı.Sosyal paylaşım sitesi duyurusunda, "haber takviyesi" adı verilen yeni uygulamayı tanıttı.

"YERİN ALTINDA DA FACEBOOK"

Duyuruda, "Amacımız, insanların kendileri için en değerli hikayelerle bağ kurmalarına yardımcı olmaktır. Artık Facebook kullanıcıları, internetsiz ortamlarda veya internetin zayıf olduğu metro, tünel gibi yerlerde de habersiz kalmayacaklar" ifadesi kullanıldı.

Facebook yetkilileri, internetin olmadığı veya çekmediği yerlerde de kullanıcıların zaman tünelinde gördükleri paylaşımlara yorum yazabileceklerini ancak internet bağlantısı geldikten sonra internet ortamında yayınlanacağını duyurdu. Yani bu özellik daha çok mobilden internet kullanan kişiler için geçerli…

Kaynak: Diyarbakır Söz