Galaxy Note 5’le ilgili yeni resimler

Samsung’un gözde ürünü Galaxy serisinin yeni üyesi olması beklenen Galaxy Note 5 ile ilgili dedikodulara her gün bir yenisi ekleniyor.

Galaxy Note 5’le ilgili yeni resimler

Samsung’un telefon tablet karışımı olan phablet modeli Galaxy Note 5’in Eylül ayında resmi tanıtımının yapılması bekleniyor. Tabi ki de bu bir dedikodu. Çünkü başka kaynaklar da tanıtımın daha erken olacağını iddia ediyor.

Son çıkan bilgilere göre Galaxy Note 5’te USB-C 3.1 olacağı belirtildi. Fransız sitesi Nowhereelse.fr, Galaxy Note 5’e ait olduğunu iddia ettiği bazı görüntüler paylaştı.

Sitenin yayınladığı kılıfa bakıldığında Galaxy Note 5’in kavisli ekrana sahip olmadığı anlaşılıyor. Ayrıca  cihazda daha önceden olacağı söylenen USB Type-C'nin de yer almadığı sızan görsellerden anlaşılıyor. Cihazda hoparlörün ise alt tarafa konumlandırıldığı görülüyor. Tüm bunların yanında Note 5'in kamera tasarımı da tıpkı Galaxy S6'nınki gibi olacak.

5.7 inç boyutta Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip olması beklenen cihazda ayrıca, 20.7 MP arka, 8 MP ön kamera, S Pen desteği, parmak izi okuyucu, Exynos işlemci gibi özellikler bulunacak.

Kaynak: sabah.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz