Görüş Bildir

Google’nin akıllı telefonu Nexus tarihe karışıyor!

Dünya’nın bir numaralı arama motoru Google, bir süre önce çıkardığı akıllı telefon Nexus’tan vazgeçmeye hazırlanıyor. Nexus tarih mi oluyor? Nexus’un yerine hangi telefon gelecek? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde…

Google’nin akıllı telefonu Nexus tarihe karışıyor!

Google'ın akıllı telefon markası Nexus'un adı değişecek gibi görünüyor. Teknoloji devinin kendi amiral gemisi Android telefonları için gelecekte Nexus dışında başka bir adla karşımıza çıkacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili Android Central'e konuşan Google’ye yakın bazı kaynaklar bu yıldan itibaren Google'ın yeni Nexus cihazlarını yeni bir başlıkla ve Android işletim sistemine yönelik yeni bir yaklaşıma dönüştürmesi bekleniyor. Diğer yandan bu hamlenin Google'ın uzun yıllardır hayatta bulunan Nexus serilerinden vazgeçtiği anlamına gelip gelmediği ise henüz net değil.

2016'da piyasaya sürülmesi beklenen Nexus telefonlarının yeni adının ne olacağı ise henüz ortaya çıkmadı. Fakat bu telefonların yeni adlarının Google'la daha doğrudan bir bağlantı kurması şaşırtıcı olmayacak.

Geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da iki ayrı model şeklinde sunulması beklenen yeni cihazlar için Google, teknoloji devleri LG ve Huawei'yle işbirliğine gittiği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Chip

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi