Görüş Bildir

iPhone 7’nin Türkiye fiyatı sonunda belli oldu

Apple’nin beklenen son model akıllı telefonu iPhone 7’nin Türkiye’de satışa sunulacağı fiyatı belli oldu.

iPhone 7’nin Türkiye fiyatı sonunda belli oldu

Apple, 7 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinlikte yeni akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’un duyurusunu resmi olarak gerçekleştirecek. Tabi, tanıtım etkinliği yaklaştıkça yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

HAFIZASI İLE REKOR KIRACAK

Apple’nin son gözdesi iPhone 7’nin 256 GB’lık dev hafızası ile rekor kıracak.

Apple iPhone 7 fiyatı hakkında dünya genelinde farklı iddialar ortaya atılmaya devam edilirken ülkemizin popüler alışveriş mağazaları iPhone 7'yi internet sitesinde listeledi.

Apple’ın cihazın teknik özellikleri konusunda henüz bilgi vermediğini ürün açıklamasında vurgulayan firma, iPhone 7 fiyatını 3.799 TL olarak belirlemiş durumda. Tabi, bu fiyat üzerinde değişiklikler olabileceğini ve net fiyatın tanıtım etkinliğinde ortaya çıkacağını unutmamalısınız.

Ürün görsellerini incelediğimizde tasarımın bugüne kadar sızıntılarda görülen cihazlar ile aynı olduğunu görüyoruz. Yani, 7 Eylül'de Apple'ın tasarımsal anlamda bir sürpriz yapması artık mümkün değil.

Cupertino merkezli şirket, 2014 yılında duyurusunu gerçekleştirdiği iPhone 6'yı 2349 TL, iPhone 6 Plus'ı ise 2649 TL fiyat etiketi ile satışa sunmuştu.

Apple Store'un depolamaya göre fiyat farkını değerlendirdiğimizde, eğer bir değişiklik olmaz ise iPhone 7'nin 256 GB'lık versiyonunun 5000 TL'yi geçeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Kaynak: Shift Delete

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi