Kod adı Yuga: Sony'nin yeni silahı!

Sony’nin yeni bombası Yuga. Akıllı telefonda Sony farkını ortaya çıkaran bu cihazın özellikleri ve resimleri internete sızdı.

Kod adı Yuga: Sony'nin yeni silahı!

Cihazın arka tarafında video çekimi için 12 megapiksel bir HD kamera ve mikrofon bulunuyor. Telefonda ayrıca microSD ve mini HDMI yuvası da bulunuyor.
Telefonun diğer özellikleri arasında 1920x1080 Full HD çözünürlük ekran, Bluetooth 4.0, 802.11 a/b/g/n wireless, 4G desteği sayılabilir. Ayrıca cihaz Android 4.2 Jelly Bean ile çalışıyor. 1.5 GHz dört çekirdekli ARMv7 işlemci ve QualComm Adreno 320 GPU da var.

Tüm güzel özelliklerin yanı sıra, eksileri de var tabiî ki. Büyük ekran nedeniyle aşırı pil kullanımı, çabuk ısınma. Telefonla çok konuşanlar için bu pek te iyi görünmüyor. Telefonu test eden kullanıcılar bu sorunun olduğunu ancak, henüz prototip olan bu modelde iyileştirmeler yapılacağını bildirdiler.
Dolayısıyla nihai ürün çıkmadan olumsuz yorum yapmak için erken.

Son olarak Sony, akıllı telefon pazarında ben de varım diyor ve iddialı bir ürünle piyasaya girmeye hazırlanıyor. Eğer fiyat konusunda da uygun alternatifler sunarsa Samsung ve Apple’ı zorlayabilir.

Kaynak: Diyarbakır Söz