LG Severlere Müjde! LG’den Çift Ekranlı Telefon: V10

LG yeni akıllı telefonu LG V10’u tanıttı. Yeni LG V10 ikinci ekran, çift ön kamera ve manuel video modu gibi pek çok inovatif özelliği bünyesinde barındırıyor.

LG Severlere Müjde! LG’den Çift Ekranlı Telefon: V10

LG Electronics tanıtımını gerçekleştirdiği en son akıllı telefonuyla daha önce pek görülmemiş multimedya becerilerini de beraberinde getiriyor. V Serisi telefonların ilki olan LG V10, sosyal ağları yoğun kullanan insanlara gerek kullanım gerekse de yaratıcılık açısından zengin bir multimedya deneyimi sağlamak için tasarlandı.

LG V10’un sahip olduğu İkinci Ekran, Çift Ön Kamera ve Manuel Video Modu gibi yeni özellikler dikkat çekiyor. Tüm bunların yanında yüksek kaliteli paslanmaz çelik ve dayanıklı silikon kaplamasıyla V10, bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan düşme testlerinden de başarıyla geçen az sayıdaki telefonlar arasında yer alıyor.

İkinci Ekran

Akıllı telefon inovasyonunda sınırları zorlayan LG, V10’un 5.7 inçlik QHD IPS Quantum Ekranı’nın üstünde ek olarak başka bir ekrana daha sahip. Bağımsız çalışan İkinci Ekran, V10’un üretkenliğini gösterecek şekilde daima çalışır halde bırakılsa bile pil ömrüne herhangi bir şekilde etki etmiyor. İkinci Ekran, ana ekran kapalıyken hava durumu, saat, tarih ve pil durumunu gösterir şekilde ayarlanabiliyor. Ana ekran açıldığında da İkinci Ekran çok kullanılan uygulamaların kısa yollarının olduğu bir şekle dönüştürülebiliyor. Dahası, V10’da bir film seyrederken ya da oyun oynarken İkinci Ekran size, gelen bir aramayı ya da mesajı ana ekranda herhangi bir engellemeye yol açmadan haber veriyor. Bu bildirimi cevaplamadığınızda o an yaptığınız işi engellemeyeceği gibi cevap vermek isterseniz de sadece oyunu ya da filmi bekletmeniz yeterli oluyor.

Çift Ön Kamera ve Çoklu Görüntü Kaydı

Geniş açılı görseller genelde fotoğrafların köşelerini bozan büyük ve ağır lenslere ihtiyaç duyar. LG V10’un 5MP Çift Ön Kamerası’nın iki ayrı lensi standart 80 derece selfieler ya da 120 derecelik mükemmel geniş açı selfilere uygun olarak kamera sarsıntısı olasılığını artıran kaydırma hareketinin önüne geçiyor. V10, geniş açılı çekim için sahip olduğu gelişmiş yazılım algoritmasıyla birbirinden farklı iki görüş açısına sahip iki farklı lensten gelen görüntüleri birleştiriyor. Bu sayede selfie çubuğu kullanmadan grup selfiesi çekmeyi daha önce olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Çoklu görüntü kaydında V10 üzerindeki üç kameradan yararlanarak farklı açılardan görüntü almak mümkün. Kullanıcıların tek yapması gereken ise çekecekleri fotoğraf için gerekli olan versiyonu seçmek ve eklemek.

Çift Ön Kamera ve Çoklu Görüntü Kaydı

Geniş açılı görseller genelde fotoğrafların köşelerini bozan büyük ve ağır lenslere ihtiyaç duyar. LG V10’un 5MP Çift Ön Kamerası’nın iki ayrı lensi standart 80 derece selfieler ya da 120 derecelik mükemmel geniş açı selfilere uygun olarak kamera sarsıntısı olasılığını artıran kaydırma hareketinin önüne geçiyor. V10, geniş açılı çekim için sahip olduğu gelişmiş yazılım algoritmasıyla birbirinden farklı iki görüş açısına sahip iki farklı lensten gelen görüntüleri birleştiriyor. Bu sayede selfie çubuğu kullanmadan grup selfiesi çekmeyi daha önce olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Çoklu görüntü kaydında V10 üzerindeki üç kameradan yararlanarak farklı açılardan görüntü almak mümkün. Kullanıcıların tek yapması gereken ise çekecekleri fotoğraf için gerekli olan versiyonu seçmek ve eklemek.

Kaynak:Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz