Samsung yeni işlemcisini S7'de mi kullanacak?

Teknoloji devlerinden Samsung, önemli bir adım attı ve yeni Amiral Gemisi Modellerinden olan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’de kendi işlemci sistemini tercih etti. Bunu hepimiz biliyoruz, ancak Samsung’un kullanmış olduğu işlemcisi ile ilgili gelişmeler farklılık gösterecek gibi.

Samsung yeni işlemcisini S7'de mi kullanacak?

 İşte teknoloji devinden gelen haberler, yani kendi işlemcisiyle ilgili gelen yeni raporlar Samsung’un ARM’yi saf dışı bıraktığı aşikâr.

>Exynos 7420 henüz tam anlamıyla teknoloji devi Samsung'a ait değil. Yongaseti 14 nm FinFET üretildi ve içindeki 8 çekirdek ARM tarafından tasarlandı.

>Samsung'un özel çekirdeğinin sonuçlarını görmek için 2016 yılının ilk çeyreğini beklediğini öngörebiliriz. Sonuçları görüp ne yapacağı ise tam bir bilinmezlik arz ediyor.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Ancak Samsung kendi çekirdeğinde isteğini ve beklentesini gerçekleştirebilirse, galiba bunu Galaxy S7'de göreceğiz.

Kaynak: Diyarbakır Söz