Siyah Nexus 5X sızdı! İşte karşınızda LG Nexus 5X

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Apple etkinliğiyle birlikte yeni iPhone modelleri de tanıtılmış oldu. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın kullanıcıların beğenisine sunulmasının ardından gözler yakın zamanda tanıtılması planlanan yeni Nexus modellerine çevrildi. 29 Eylül’de tanıtılacağı iddia edilen yeni Nexus modelleriyle ilgili geçtiğimiz gün bir sızıntı daha yaşandı.

Siyah Nexus 5X sızdı! İşte karşınızda LG Nexus 5X

LG tarafından geliştirilen yeni Nexus 5X için sızdırılan görüntüye aşağıdan göz atabilirsiniz. Sızdırılan görselde  Project N3 ibaresi dikkatleri çekiyor. Project N3, LG tarafından geliştirilen 3. Nexus modelini ifade ediyor. Bilindiği üzere daha önce LG imzası taşıyan 2 farklı Nexus modeli daha satışa sunulmuştu.

SİYAH SIZINTI!

Daha önce yaşanan sızıntılarda LG tarafından geliştirilen Nexus 5X modeli hep beyaz olarak karşımıza çıkmıştı. Bu taze sızıntıda ise Nexus 5X’in siyah renk seçeneğine de sahip olacağını görüyoruz. Yine parmak izi okuyucusunun Nexus logosunun hemen üzerinde olduğu fark ediliyor.

LG Nexus 5X TEKNİK özellikleri

LG tarafından geliştirilen Nexus 5X gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 808’den alacak. 1080p çözünürlüğünde 5.2 inçlik ekranla gelmesi beklenilen Nexus 5X, 12.3 Megapiksellik ana kameranın haricinde 5 Megapiksellikte ön kameraya sahip olacak.

Android’in yeni sürümü Marshmallow ile satışa sunulması beklenilen Nexus 5X, 2700 mAh gücünde bir bataryadan beslenecek.

Kaynak: ShiftDelete

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler