Sony Xperia Z5 ailesi 3 modeliyle gümbür gümbür geliyor!

Sony’nin yeni amiral gemisi Xpreia Z5 serisi akıllı telefonlar, Sony tarafından Türkiye’de düzenlenen etkinlikle tanıtımı yapıldı.

Sony Xperia Z5 ailesi 3 modeliyle gümbür gümbür geliyor!

Sony Mobile, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact ve dünyanın ilk 4K ekranlı akıllı telefonu Xperia Z5 Premium'u düzenlediği etkinlikle tanıttı. Merakla beklenen Xperia Z5 ailesinin tanıtıldığı etkinlik, Bond serisinin son filmi Spectre'nin ön gösterimi ile gerçekleşti.

Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact üstün kamera özellikleri, şık tasarımları ve pil ömürleri ile dikkat çekerken Xperia Z5 Premium, tüm bu özelliklere ek olarak dünyanın ilk 4K ekranına sahip akıllı telefonu olmasıyla göz doluyor.

Sony Mobile Ülke Müdürü Tarık Akad etkinlik sonrasında şöyle konuştu: "Sony çok geniş bir ekosisteme sahip, lider bir teknoloji devi. Bu ekosistem sayesinde her modelimizle kendimizi daha da geliştiriyoruz. Yeni amiral gemilerimiz Xperia Z5 ailesinde Sony Alfa kamera mühendisleri ile beraber çalışarak kamera modülümüzü yeniledik. Yine ekosistemimiz sayesinde Xperia Z5 Premium ile dünyanın ilk 4K ekranlı akıllı telefonunu Türkiye'ye getiriyoruz. Sony Mobile ailesi olarak, akıllı telefon sektöründe tüketicilerimize en iyi hizmeti, en ileri teknolojiyi ve akıllı telefondan beklediklerinin fazlasını sunmayı görev biliyor, kullanıcılarımıza eşsiz deneyimler yaşatmayı hedefliyoruz. Yeni ürünlerimizi tanıttığımız bu etkinliğimizde Spectre filminin de ön gösterimini gerçekleştirerek davetlilerimize unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçladık."

Xperia Z5 serisinin tüm modellerinde kamera özelliğini vurgulayan Sony Mobile, 23 megapiksel kameranın 0,03 saniye ultra hızlı otomatik odaklama ve 5 kat net görüntü yaklaştırma özelliklerine dikkat çekiyor. Xperia Z5 serisi bu üstün kamera özellikleri ile en güzel kareleri kaçırmadan, kolaylıkla yakalayabiliyor. Bağımsız test sitelerinden DxOMark yaptığı testler sonucunda Sony Xperia Z5 serisinin rakiplerini geride bırakarak en iyi kameraya sahip akıllı telefon olduğunu açıkladı.

Xperia Z5 ailesi, güç düğmesine entegre edilen parmak izi sensörüsayesinde, sezgisel tek bir hareketle güvenle açılıyor. Yeni entegre edilen parmak izi sensörü sahibini adeta tanıyor ve başkalarının cihazı kullanmasına imkan tanımıyor fakat basit ve tek bir hareketle kolayca kilidi açıyor.

Xperia Z5 ailesinin tüm özelliklerini aşağıdaki adreslerde bulabilirsiniz:

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z5/

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z5-compact/

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z5-premium/

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/sony-xperia-z5-ailesi-turkiyede-tanitildi_59192.html

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler