Vodafone'dan süper internet

Vodafone Türkiye, yeni mobil internet paketini tüketicilerin beğenisine sundu. Yeni kampanyada; kullanım kotası dolan aboneler paket aşımı yaşamayacak. İsteğe bağlı ek paketler satın alarak kullanıma devam edecek.

Vodafone'dan süper internet

Şirket, bunun yanı sıra ‘Herkes için mobil internet’ kampanyası başlattı. Bu çerçevede internet tarifeleriyle birlikte Vodafone markalı yeni tabletler de satışa sunulacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, yeni kampanya ve cihazlarını düzenledikleri basın toplantısı ile duyurdu. İletişimin sabitten mobile kaydığını, toplam konuşmaların yüzde 9’unun sabit, yüzde 91’inin de mobil olduğunu belirten Öğüt, “Bu yıl mobil internet kullanıcı sayısı, sabit interneti geçti. Toplam 19,3 milyon internet aboneliğinin 11,6 milyonu mobil abonelik. Temmuz 2009’da sunulmaya başlanan 3G’den yararlanan abone sayısı Eylül 2012’de 40 milyonu geçti.” dedi.

Şirketin Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal da 2011’de başlattıkları Süper İnternet ile cepten internette fırsat eşitliği hareketine devam ettiklerini belirterek, yeni kampanyalar hakkında şu bilgiler verdi:

“Değişen dünyayı takip edebilmek için sürekli bağlı olmak gerekiyor. Abonelerimiz Süper İnternet ile hayatı yakalasınlar diye mobil internette yepyeni bir dönem başlatıyoruz. Paket tutarını aşmayan ve kotası dolunca duran yeni Süper İnternet paketlerini abonelerimizin hizmetine sunuyoruz. 10 MB’dan 1 GB’a kadar paketlerin kotası dolunca aboneler, haftalık veya günlük ek paket satın alabiliyor. Abonelerimize paket kotalarının yüzde 80’ine ve yüzde 100’üne gelince gerçek zamanlı bilgilendirme SMS’i gönderiyoruz. Üstelik daha önce promosyonlu internet paketi almayanlar için paketleri ilk ay ücretsiz sunuyoruz. Herkes cepten internet keyfini doya doya yaşasın diye indirimli fiyatlarla 100 MB mobil interneti 9 TL, 250 MB’ı 12 TL, 500 MB’ı 17 TL, 1 GB’ı da 21 TL’den sunuyoruz.”

GÜNDE 1 TL'YE TABLET BİLGİSAYAR

Türkiye’de mobil internet kullanıcılarının yalnızca yüzde 4’ünün tablet kullandığına dikkat çeken Uysal, 2015 yılında tablet satışlarının bilgisayar satışlarını geçeceğine dikkat çekerek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu yılın başında sunduğumuz Türkiye’nin ilk operatör markalı tableti Vodafone Smart Tab 10 büyük beğeniyle karşılandı ve çok kısa sürede tükendi. Bu başarının ardından, herkes tablet sahibi olsun diye Lenovo kalitesiyle yeni Vodafone Smart Tab II tableti abonelerimizin beğenisine 7 ve 10 inç olmak üzere iki farklı boyutta sunuyoruz. Türkiye’yi yine günde 1 TL’den başlayan fiyatlarla en yeni teknolojiyle buluşturacağız. Müşterilerimizin hayatını daha kolay ve eğlenceli hale getirirken, Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşümüne katkı sunmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz