Görüş Bildir

WhatsApp'ta kişiler artık yok!

WhatsApp’ın büyük merakla beklenen son güncellemesi kullanıcılarda hayal kırıklığı yarattı. Son yapılan WhatsApp güncellemesinden sonra kişiler sekmesinin kaybolması kullanıcıları adeta çıldırttı…

WhatsApp'ta kişiler artık yok!

Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp’ın yeni güncellemesi kullanıcılardan tebrik yerine tepki aldı. Kullanıcılar tepkilerini sosyal medya mesajlarıyla WhatsApp’a duyurmaya çalışıyor.

WhatsApp’ın son güncellemesiyle Favori ve kişiler sekmesinin kaldırılmasını anlamadıklarını ifade eden WhatsApp kullanıcıları bu durumdan oldukça şikayetçi olduklarını ve internette WhatsApp güncellemesi nasıl kaldırılır diye arama yapıldığı da öğrenildi.

Kullanıcılardan bu derecede bir tepki beklemeyen WhatsApp konuyla ilgili resmi açıklama yapmak zorunda kaldı. WhatsApp’tan yapılan açıklama şu şekilde;

WhatsApp Durum güncellendi. Favoriler/Kişiler sekmesi artık Durum Sekmesi oldu.

WhatsApp kolaylıkla telefonunuzun adres defterindeki kişilerden hangilerinin WhatsApp kullandığını belirleyebilmektedir.

Yeni sohbet yaratmak için simgeye bastığınızda kişilerinizin bir listesini göreceksiniz. Favoriler/Kişiler sekmesini geri getirmek mümkün değildir.

Ayrıca kullanıcıların durum güncellemelerinin 24 saat kalıp silinmesi de tepkilere neden oldu.

Whatsapp'ın güncellenmiş halini görenler, Hikayeler özelliğini beğenmediği gibi, yıllardır kullanımda olan Favori sekmesinin kaybolmasının kendileri için sinir bozucu bir durum olduğunu kaydetti.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi