Windows 10'un finalden önceki son sürümü hazır

Microsoft'un Windows 8'le yaşadığı fiyasko sonrası üzerinde ciddi bir şekilde çalıştığı yeni işletim sistemi Windows 10'un final sürümüne kısa bir zaman kala yeni bir deneme sürümü yayınlandı.

Windows 10'un finalden önceki son sürümü hazır

Microsoft, Windows 10'un son sürümünden önce yeni bir önizleme sürümünü kullanıcılara sundu. Yeni önizleme sürümünün yapısı 10166.

"Hızlı" kanalına kayıtlı kullanıcıların indirilebildiği yapı 10166, işletim sisteminde son düzeltmeleri yapıyor. Bunun yanında ABD'nin Seattle şehrinde yaşayanlar için özel bir işlev de sunacak. Bu şehirde yaşayan kullanıcılar, Microsoft Wi-Fi uygulamasını kullanarak ücretli Wi-Fi hizmeti satın alabilecekler. Kullanıcılar, hizmet hazır olduğunda "Windows Store'dan Wi-Fi satın al" seçeneğini görmeye başlayacaklar. Hizmeti satın alırken kullanılabilen ödeme seçenekleri arasında kredi kartı, bankamatik kartı, Microsoft Gift Card ve PayPal var.

Windows 10'un önizleme sürümünü kullanıyorsanız, en son yapıya güncellemek içinWindows Update'i kullanabilir veya Windows Insider web sitesinden ISO dosyasın ıindirebilirsiniz.

Kaynak: chip.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz