Survivor 2016 14 Mayıs (yeni bölüm) fragmanı - Atakan ve Efecan tartıştı (İZLE)

TV8’den ekranlarımıza konuk olan heyecan dolu Survivor 2016’da finale yaklaşıldıkça stres ve gerilim de tavan yapıyor. Dünkü ödül oyununu Gönüllüler kazanmıi ve Ünlüler ile Gönüllüler arasında da tartışma çıkmıştı. Survivor 2016 14 Mayıs (yeni bölüm) fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Atakan’ın Efecan’a hülohop fırlatması Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki gerilimi tırmandırıyor ve tartışma çıkıyor. İşte Survivor 2016 yeni bölüm(14 Mayıs-68. Bölüm) fragman detayları…

 Survivor 2016 14 Mayıs (yeni bölüm) fragmanı  - Atakan ve Efecan tartıştı (İZLE)

M.EMİN FİDAN

Survivor 2016’de heyecan, gerilim, tartışma, sataşma ve ödüller giderek büyüyor. 13 Mayıs Survivor 2016 67. Bölümde ödül oyununu Gönüllüler kazandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki gerilim dünkü oyunda had safhaya çıkmıştı. Ancak 14 Mayıs 2016 Cumartesi Survivor 68. Bölümde bir iletişim ödülü oyunu oynanıyor ve oyun esnasında Atakan kaybettikten sonra Efecan’ın kafasına hülohop geçirince tartışma çıkıyor, Efecan benche tekme atıyor. Daha sonra Semih Öztürk yine Serkay’la tartışıyor. Survivor 2016 yeni bölüm (14 Mayıs) Cumartesi fragmanı izleme videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

ATAKAN EFECAN’IN KAFASINA HÜLOHOP GEÇİRDİ

14 Mayıs 2016 Cumartesi Survivor fragmanında izleyeceğiniz üzere gerilim dolu bir bölüm bizleri bekliyor. Survivor 68. Bölümde bir iletişim ödülü daha oynanıyor ve iletişim ödülü kim kazandı sorusu yanıtını bekliyor. Geçtiğimiz hafta Gönüllüler kazanmış ve arkadaşlarından gelen videoları izlemişti. Bu haftaki ödülünde maneviyatı yüsek bir ödül olacağı kesin. Öyle ki ödül oyunu esnasında Atakan Efecan’a kaybedince elindeki hülohopu Efecan’ın kafasına geçiriyor. Efecan “Yaptığın hoş mu Atakan” diyerek arkasından sesleniyor, daha sonra sinirlenen Efecan benche tekme atıyor. Survivor 14 Mayıs iletişim ödülü merakla bekleniyor.

SEMİH YİNE TEHDİT EDİYOR

Survivor 2016 14 Mayıs fragmanında bir diğer dikkat çeken ayrıntı da Semih Öztürk’ün Gönüllüler takımına yönelik tehdit içeren sözleri oluyor. Semih Serkay ve Efecan’a yönelik “İkinizin de kafasına geçiririm söylüyorum bak” diyerek tehdit içeren sözler kullanıyor. Serkay ise “Ufaklık” diye karşılık verince tartışma büyüyor. Survivor 2016’da son iki günde yaşanan tartışmaların Pazar akşamki konseyde Acun Ilıcalı tarafından ele alınması ve bazı uyarılar yapması bekleniyor. TV8’den 14 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan Survivor 2016 yeni bölüm saat 20.00’de başlayacak ve iletişim ödülünü kim kazandı sorusu yanıt bulacak.

Survivor 2016 Yeni Bölüm (68. Bölüm) Tanıtımı

Kaynak: Diyarbakır Söz