17 yaşındaki genç av tüfeğiyle öldürüldü

Gaziantep’te, 17 yaşındaki Enes Furkan Erçin, arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde ateşlenen av tüfeğinden çıkan saçmaların başına isabet etmesiyle yaşamını yitirdi.

17 yaşındaki genç av tüfeğiyle öldürüldü

Olay, gece geç saatlerde Şenyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Enes Furkan Erçin, arkadaşları Muhammed A., Mehmet Eren Y. ve Mehmet A. ile gece ortak kiraladıkları evde bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerindebelirlenemeyen bir nedenden dolayı Enes Furkan Erçin ve arkadaşları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından çıkan kavgada, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar Enes Furkan Erçin’in başına isabet etti. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırdı. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaşamını yitirdiğini tespit ettiği Erçin’in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Erçin’in ölüm haberini alarak Adli Tıp Kurumu'na gelen yakınları gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan gencin cenazesi otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi. Polis, olayın ardından gözaltına aldığı Erçin'in arkadaşları Muhammed A., Mehmet Eren Y. Ve Mehmet A.’yı sorgulamaya devam ediyor.

Kaynak: DHA