19 Ocak tatil olan iller açıklandı! İşte tam sıralı tatil olan iller listesi

Kar yağışı sebebiyle eğitime ara verilen iller, Valiliklerin açıklamaları ile belirlendi. İl il okulların tatil olduğu bölgeler! 19 Ocak tatil olan, eğitime ara verilen iller açıklandıson dakika 19 Ocak haberleri

19 Ocak tatil olan iller açıklandı! İşte tam sıralı tatil olan iller listesi

Kar yağışı sebebiyle eğitime ara verilen iller, Valiliklerin açıklamaları ile belirlendi. İl il okulların tatil olduğu bölgeler! 19 Ocak tatil olan, eğitime ara verilen iller açıklandıson dakika 19 Ocak haberleri

Tekirdağ'da eğitime kar engeli

- İl genelinde okullar yarın tatil edildi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verilecek.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde yarın okulların tatil edildiğini belirterek, "İlimizde kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle tüm okullarda yarın bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir" dedi.

ÇANAKKALE - Çanakkale'de eğitime kar engeli

- İl merkezi ve bazı ilçelerde yarın okullar tatil edildi

Çanakkale il merkezi ve bazı ilçelerde okullar olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın tatil edildi.

AA muhabirinin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, olumsuz hava şartları nedeniyle Yenice, Gelibolu ve Biga'daki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile Çanakkale merkez, Lapseki ve Gökçeada ilçelerinde taşımalı eğitim gören ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

BAYBURT - Bayburt'un Demirözü ilçesinde fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fırtınanın ilçe genelinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladığını söyledi.

Meteorolojik verileri de dikkate aldıklarını belirten Yıldızhan, "Fırtınanın bu gece ve yarında etkili olacağı beklentisi var. Bu nedenle yarın ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerimizde eğitim öğretime ara verme kararı aldık. Yine engelli ve hamile kamu çalışanlarımızda bir gün idari izinli sayılacak" dedi.

YALOVA

Yalova Valiliği etkili olan kar ve tipi yüzünden yarın il genelindeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. Valiliğin aldığı bu karar, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinden duyuruldu.

BALIKESİR

Balıkesir'in 5 ilçesinde yarın okullar tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Manyas, Savaştepe, Gönen, Bandırma ve Marmara ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 19 Ocak Salı tatil edildiği bildirildi.

SİVAS - Sivas'ın Kangal ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

İlçede sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Kangal İlçe Hıfsızzıha Kurulu'nun aldığı karar neticesinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi.

Ayrıca kamuda çalışan hamile ve engelli personeller de idari izinli sayılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz