23 Nisan’da toplu taşıma araçları ücretsiz mi?

23 Nisan’da toplu taşıma araçları ücretsiz mi?, Diyarbakır’da 23 Nisan’da toplu taşıma araçları ücretsiz mi?...

23 Nisan’da toplu taşıma araçları ücretsiz mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye genelinde heyecan ve neşe içinde kutlanacak. Resmi tatil nedeniyle okulların, bankaların, kargoların kapalı olmasıyla birlikte vatandaşlar toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını sorgulamaya başladı. Vatandaşlar arama motorlarında 23 Nisan Salı günü toplu taşıma ücretsiz mi? Hemen cevaplayalım.

23 Nisan Çocuk Bayramı resmi tatil olacağından dolayı okullar, bankalar ve kamu kurumları tatil. Tatili olmasını fırsat bilen Diyarbakır'da gezintiye çıkmak isteyen vatandaşlar şehirde toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı.
Diyarbakır'da toplu taşıma araçları 23 Nisan Salı günü ücretsiz olacak mı? Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak 23 Nisan’da şehir dışında olacaklar için hemen üç il için bilgilendirme yapalım.
Ankara, İstanbul ve İzmir’de toplu taşıma araçları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ücretsiz hizmet verecek.

Diyarbakır’da 23 Nisan’da toplu taşıma araçları ücretsiz mi?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak önceki yıllarda ve geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda toplu taşımaları vatandaşlar ücretsiz olarak kullanabiliyordu. Bu sene de beklenti aynı yönde.

Kaynak: Diyarbakır Söz