25'li yaşlardakiler iyi bilir! Sihirli Annem Ceren'i Gizem Güven erdi muradına

25'li yaş grubunun çocukluğunun dizisii Sihirli Annem çocuk karakterleri büyüdü de evlenme yolunda hızla ilerledi bile. Sihirli Annem Ceren'i Gizem Güven, Sihirli Annem bittikten sonra bilindiği üzere Selena'ya tansfer olmuştu

25'li yaşlardakiler iyi bilir! Sihirli Annem Ceren'i Gizem Güven erdi muradına

25'li yaş grubunun çocukluğunun dizisii Sihirli Annem çocuk karakterleri büyüdü de evlenme yolunda hızla ilerledi bile. Sihirli Annem Ceren'i Gizem Güven, Sihirli Annem bittikten sonra bilindiği üzere Selena'ya tansfer olmuştu. Sihirli Annem Ceren'in Gizem Güven, geçtiğimiz gün uzunca bir süredir birlikte olduğu futbolcu sevgilii ile evlilik yolunda ilk adımını attı. Futbolcu Caner Turp ile Gizem Güven sözlendi. Geçtiğimiz dönemde Cem'in büyük aşkı Tuğçe karakterini canlandıran Damla Ersubaşı evlenmişti.

Uzun yıllardır birlikte olduğu futbolcu Caner Turp ile dün gece sözlenen Gizem Güven, bu güzel haberi sosyal medyadan "Mutlu sonsuzluk için ilk sözümüzü verdik!" notuyla duyurdu... 1 Ocak 1994 doğumlu genç oyuncu Gizem Güven ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı dizide 20 bölüm oynayarak oyunculuk hayatına adım attı.

SİHİRLİ ANNEM VE SELENA'DA OYNAMIŞTI

Birçok reklam çalışmasında yer alan Gizem Güven 2002 senesinde Sihirli Annem dizisinde Ceren, Selena adlı dizide Leyla karakterlerini canlandırdı Bir çok reklam çalışmasında yer alan Gizem Güven 2002 senesinde Sihirli Annem dizisinde Ceren, Selena adlı dizide Leyla karakterlerini canlandırdı. Genç oyuncu eğitimini Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümününde yüzde yüz başarı bursu ile tamamladı....

TRT1'DE KARŞIMIZA ÇIKIP ŞAŞIRTMIŞTI

Oyunculuk kariyerine tam anlamıyla 2003 yılında başlayan  Gizem Güven, Sihirli Annem adlı dizide canlandırdığı Ceren rolüyle tanınmıştı.

Güven, TRT 1 ekranlarında YAYINLANAN Hayat Yokuşu adlı dizide rol alDI.  Henüz 3 yaşındayken kamera karşısına geçmeye başlayan Güven, bu dizide lise öğrencisi Ayfer karakterine hayat verdi.

SELENA VE İKİ ARADA GİBİ DİZİLERDE DE ROL ALMIŞTI

Gizem Güven, Sihirli Annem'in yanı sıra Selena, İki Arada gibi dizilerde de kamera karşısına geçti.

SİHİRLİ ANNEM TUĞÇE'Sİ ANNE OLDU

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, geçtiğimiz aralık ayında işletmeci Mustafa Can Keser ie dünyaevine girmişti. Çocukluk halini bildiğimiz Damla Ersubaşı'nın evliliği bizi şaşırtmış, üzerine birde anne olacağı haberini alınca iyice şaşkına dönmüştük.

Sihirli Annem'de Cem'in sevgilisini canlandıran Dalma Ersubaşı anne oldu. Damla Ersubaşı, doğuma alındığının haberini kişisel Instagram hesabı üzerinden verdi.

'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncularından Damla Ersubaşı, iş adamı Mustafa Can Keser ile dünyaevine girmişti.

DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR?

Damla Ersubaşı, 21 Haziran 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde eğitimine devam ediyor.

İlk olarak, Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora'nın oynadığı ''Yılan Hikayesi'' adlı dizide rol alan Damla Ersubaşı, birçok dizide rol aldı. 2003-2011 yılları arasında yayınlanan ' 'Sihirli Annem'' dizisinde ki Tuğçe karakteri ile tanındı.

Damla Ersubaşı, ayrıca LC Waikiki kataloglarında fotomodellik de yaptı. Damla Ersubaşı, son olarak 2014 yılında Sabit Kanca 2'de Zeliş karakterini canlandırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz