Adana'da torbacılar durmak bilmiyor! Esrar paketlerken yakalandılar

Adana'da sokak satıcılarına yönelik polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 14 torbacı, boş binada esrarları paketlerken suçüstü yakalandı.

Adana'da torbacılar durmak bilmiyor! Esrar paketlerken yakalandılar
Merkez Seyhan İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde terk edilmiş 2 katlı bir evde uyuşturucu bulunduğu bilgisini alan Narkotim Büro Amirliği ekipleri operasyon için harekete geçti. Çelik yelekli ve ellerinde uzun namlulu silahlarla evi kuşatan ekipler zırhlı polis araçları desteğiyle binaya girdi. Koçbaşı ile kapıyı kırıp eve giren ekipleri karşılarında gören torbacılar binanın damına çıkarak kaçmak istedi. Polisin ısrarlı takibi sonucunda kaçmaya çalışan 14 zehir taciri kıskıvrak yakalandı. Evde yapılan aramada ise torbacıların altılı ganyan kuponuna sardığı 2 bin 305 rulo ve paketlenmeye hazır 11 kilo toz esrar ele geçirildi. Toplam 14 kilo 350 gram esrara el koyan polis, 14 torbacıyı da sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
Narkotim Büro Amirliği ekiplerinin son bir ayda yaptığı operasyonlarda toplam 156 kilo uyuşturucu ele geçirilirken yakalanan 105 şüpheliden 78'i tutuklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz