Antalya adeta kana bulandı - 3 ölü 3 yaralı

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında Elmalı mevkisisnde kafa kafaya çarpan araçlarda bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı

Antalya adeta kana bulandı - 3 ölü 3 yaralı

Antalya'da gece yarısını kana bulayan dehşet kaza. Gün kaza haberlerini duyulduğu ülkemizde trafik terörünün haftalık bilançosu onu bulmakta iken, bir diğer korkunç bir kaza da Antalya'dan duyuldu. Antalya Elmalı İlçesi Avlanbeli mevkiinde meydana gelen kaza da araçların kafa kafaya çarpışması sonucu ölü sayısı 3 olarak kaydedilirken, 3 kişinin de ağır yaralandığı açıklandı. Antalya'da korkunç kaza da ölenlerin isimleri açıklandı.

ANTALYA'DA KORKUNÇ KAZA

Kaza, saat 21.30 sıralarında Elmalı İlçesi Avlanbeli mevkiinde meydana geldi.

AŞIRI HIZ

Henüz sürücüleri öğrenilemeyen 15 AE 601 plakalı otomobille 07 ZAL 05 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle kafa kafaya çarpıştı.

KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ

Kazada, 15 AE 601 plakalı araçta bulunan Hüseyin Beşikçi, Bahar Beşikçi ve Birol Sarıçiftçi hayatını kaybederken, Fatma Sarıçiftçi ile diğer araçta bulunan Ayten ve Zekeriya Çiçek ise ağır yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çiçek Elmalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaşamını yitirenlerin cenazesi ise morga götürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler