Aydın’da bir polis memuru intihar etti

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde görevli polis memuru 42 yaşındaki Hüseyin Gönen, henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, mesai saatinde tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Aydın’da bir polis memuru intihar etti

Süleyman Demirel Bulvarı Kuşadası Otobüs Terminali'nde bulunan Kuşadası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nde görevli evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Gönen, henüz belirlenemeyen bir nedenle bunalıma girdi. Görev yaptığı kurumdaki bir odada, bugün saat 03.30'da, belindeki tabancasını çıkarıp başına ateş etti. Silah sesini duyup odaya koşan meslektaşları, Gönen'i kanlar içinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Gönen'i ambulansla Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Hüseyin Gönen, yaşama tutunamadı. polis memurunun cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen Mustafa Gönen'in cenazesinin memleketi Yozgat'a gönderileceği belirtildi. polis memurunun eşinin Kuşadası'nda bir okulda yönetici olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz