Aydın'da zincirleme kaza: 1 ölü

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde, şiddetli yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 15 aracın karıştığı zincirleme kazada, 1 kişi yaşamını yitirdi, 1'i ağır, 10 kişi de yaralandı.

Aydın'da zincirleme kaza: 1 ölü
Kaza, bugün saat 21.30 sıralarında Aydın- Denizli Karayolu'nda Atça ve İsabeyli Mahalleleri arasında meydana geldi. Sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, 15 araç birbirine girdi. Kazada, 4 otomobil ağır hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve AFAD ekipleri de sevk edildi. Kazada 09 Y 5077 plakalı otomobilde bulunan Korcan Nalbantoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 10 kişi de sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Güroğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle yol bir süre çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Polis ekipleri, başka kaza olmaması için önlem aldı. Kazaya karışan araçların çekiciler tarafından kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.DHA

Kaynak: DHA