Bayan Davutoğlu Diyarbakır'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, AK Partili bayan kurmaylarıyla birlikte bugün Diyarbakır'da bir dizi temasta bulunacak.

Bayan Davutoğlu Diyarbakır'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nın eşi Dr. Sare Davutoğlu, bugün Diyarbakır'da olacak.

Havayoluyla Ankara'dan Diyarbakır'a bugün sabah gelecek olan, Bayan Davutoğlu'na Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Diyarbakır Milletvekili ve Partinin bayan kurmayları eşlik edecek.

AK PARTİLİLER DİYARBAKIR'DA

Havaalanındaki karşılama töreni sonrasında Sare Davutoğlu ve beraberindekiler ilk olarak, İl Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret edecek.

Valilik toplantı salonunda, ikamet ve işleri Sur'da olan vatandaşlarla yapılan ziyaret hakkında bilgilendirme toplantısına katılacak olan Bayan Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra, Sur'dan göç eden ve bir otelde barındırılan ailelerle görüşecek.

BAŞBAKANIN EŞİ DAVUTOĞLU

Öğlen yemeğini, Diyarbakır'daki Şehit anneleri ve Sur maıduru anlelerle bir araya gelecek olan Sare Davutoğlu ve Ak Partili bayanlar, daha sonra Cahıt Sıtkı Tarancı salonunda organize edilen Kadın Sağlığı Projesine katılım proğramına katılacak.

Bayan Davutoğlu'nun burada kapsamlı bir açıklama yapması bekleniyor.

Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Muhammed Dara Akar ile Kadın Kolları Başkanı Mukkades Evsen'le görüşecek olan Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve beraberindekiler akşam yemeği sonrasında, yine hava yoluyla Ankara'ya dönecekler.

Kaynak: Diyarbakır Söz