Cansel Buse Kınalı, Kayseri'de babasının beylik tabancası ile neden intihar etti? Cansel Buse Kınalı lise de öğretmeninin tecavüzüne mi uğradı!

Cansel Buse Kınalı bilindiği üzere babasının şahsına münhasır beylik tabancası ile intihar edip, hayatını kaybetmişti. Ssyal medyanı su ara yıkıldığı Cansel Buse Kınalı'nın intihar etmesinin ardındaki sır ne idi? Cansel Buse Kınalı lise Matematik öğretmeni tecavüz mü etti iddiları

Cansel Buse Kınalı, Kayseri'de babasının beylik tabancası ile neden intihar etti? Cansel Buse Kınalı lise de öğretmeninin tecavüzüne mi uğradı!

Cansel Buse Kınalı bilindiği üzere babasının şahsına münhasır beylik tabancası ile intihar edip, hayatını kaybetmişti. Ssyal medyanı su ara yıkıldığı Cansel Buse Kınalı'nın intihar etmesinin ardındaki sır ne idi?  Cansel Buse Kınalı lise  Matematik öğretmeni tecavüz mü etti iddiları

Arkadaşlarının itirafları sonrası sosyal medyada gündemi bir anda sallayan ve Hastaglerle destek verilen Cansel Buse Kınalı arkadaşı intihar olayını açıkladı. Daha fazla dayanamayacağını ve intihar edeceğini her seferinde açıklayan genç kız arkadaşlarına Dayanamıyorum Kendimi öldüreceğim dediği ve Matematik öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi.

Kayseri'de 18 yaşındaki genç kız Matematik öğretmenin tecavüzüne uğradı, şikayet edildi ancak hiç bir şey yapılmadı kız dayanamadı ve intihar etti, kurtarılamadı. Bunun tecavüzün yanında bir cinayet olmasına rağmen kimse hala harekete geçmedi. Olayın üstü örtülmeye çalışıyor. Kayseride bile hala çoğu insanın haberi yok. Lütfen sesimizi duyun diyerek paylaşımı arkadaşı tamamladı.

Yeni Demokrat Kadın adlı internet sitesinde yer alan paylaşımdaki ifadeler şu şekilde;   “Kayseri’de henüz 18 yaşındaki arkadaşım Cansel Buse Kınalı’ya matematik öğretmenimiz B.Ö'nün tecavüz etmesi ve okul yönetiminin Cansel’in şikayetlerinin üzerinde durmaması üzerine Cansel 4 gün önce Çarşamba gecesi polis babasının silahıyla kafasına sıkarak intihar etti. İntiharından 2 gün önce kucağıma bayılıp ‘Ben kendimi öldürücem, kaldıramıyorum.’ diyerek ağlamasını bende kaldıramıyorum. Bu zamana kadar saklamış olması, bu vicdan kaldırmayan olayı yeni öğrenmemizi hiç birimiz kaldıramıyoruz. Okul yönetimimiz işin üzerini kapatmaya çalışıyor. Sizlerden tek ricam duyurabildiğiniz kadar duyurmanız, destek çıkmanız.” Öte yandan intihar haberi duyulunca 'öğretmen' B. Ö.'nün okuldan kaçtığı öne sürüldü.  Olayın duyulmasının ardından sosyal medya #canseliçinsusma tag'inde birleşti. Yeni Demokrat Kadın adlı internet sitesinden den yapılan açıklamada; 'Cansel için ses olun' çağrısı yapıldı.   Cansel İçin Susma! Görüldüğü gibi erk-ek tecavüzcü zihniyet, okulda, sokakta her yerde! Arkadaşları, akrabaları ise bu olayın üstünün kapanmamasını, Cansel'in hesabını sormak istiyorlar. Bu yüzden ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar ve sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışıp yardım istiyorlar. Bu olayın intihar değil cinayet olduğunu duyun bilin görün! Cansel için ses olun! “Ben kendimi öldürücem, kaldıramıyorum” Cansel’in arkadaşı yaptığı bir paylaşımda yaşananları şu şekilde anlattı: “Kayseri’de henüz 18 yaşındaki arkadaşım Cansel Buse Kınalı’ya matematik öğretmenimiz Bayram Özcan’ın tecavüz etmesi ve okul yönetiminin Cansel’in şikayetlerinin üzerinde durmaması üzerine Cansel 4 gün önce Çarşamba gecesi polis babasının silahıyla kafasına sıkarak intihar etti. İntiharından 2 gün önce kucağıma bayılıp ‘Ben kendimi öldürücem, kaldıramıyorum.’ diyerek ağlamasını bende kaldıramıyorum. Bu zamana kadar saklamış olması, bu vicdan kaldırmayan olayı yeni öğrenmemizi hiç birimiz kaldıramıyoruz. Okul yönetimimiz işin üzerini kapatmaya çalışıyor. Sizlerden tek ricam duyurabildiğiniz kadar duyurmanız, destek çıkmanız.”

Kaynak: Diyarbakır Söz