Doktorlar birbirine girdi, karakolluk oldular

Giresun'da tedavi için hastaneye giden doktor, ameliyatını yapan doktora saldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Doktorlar birbirine girdi, karakolluk oldular

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayene için giden bir doktor ile muayene yapan başka bir doktor arasında kavga yaşandı.

Olayın ardından her iki doktor da birbirlerinden yasal olarak şikayetçi oldu.

BAŞHEKİM: ŞİDDETİ KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUZ

Olaya ilişkin açıklama yapan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, "Üroloji Kliniğimizde görevli Asistan Doktor Uğur Semiz'e yönelik şiddeti kesinlikle kınıyoruz. Olayla ilgili yasal süreç başlatılmış olup, bu süreci yakından takip edeceğiz" dedi.

TABİP ODASI: UĞUR SEMİZ'E YAPILAN SALDIRI

Giresun Tabip Odası, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün saat 15.30 civarında Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı'nda görev yapan Asistan hekimlerden Dr. Uğur Semiz, bir hastası tarafından saldırıya uğramıştır. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" şeklinde duyuru yaptı.

'MÜDAFAA HAKKIMI KULLANDIM'

İsmini açıklamak istemeyen doktor ise, “Bir hekim olarak tedavi almaya gittim. En doğal hakkım olan sağlık hakkımdan mağdur bırakıldım. Mobing tehdit ve saldırıya uğradım ve nefsi müdafaa davranışında bulunarak olay yerinden çıktım ve tüm hukuksal haklarımı kullanacağım” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz