Erzurum'da kaza Horasan'dan Kars'a taziyeye gidiyorlardı! Ölüme gideceklerini kim bilirdi!

Erzurum Horasan'da trafik kazası! Horasan ilçesi karayolunda meydana gelen trafik kazaında ilk belirlemelere göre 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin de yaralandığı açıklandı. Erzurum'dan taziye ziyareti için Kars'a doğru yola çıkan ailenin geçirdiği korkunç trafik kazasında 3 kişi öldü

Erzurum'da kaza Horasan'dan Kars'a taziyeye gidiyorlardı! Ölüme gideceklerini kim bilirdi!

Erzurum Horasan'da trafik kazası! Horasan ilçesi karayolunda meydana gelen trafik kazaında ilk belirlemelere göre 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin de yaralandığı açıklandı. Erzurum'dan taziye ziyareti için Kars'a doğru yola çıkan ailenin geçirdiği korkunç trafik kazası 3 kişinin yaşamını yitirmesine mahal verdi. Erzurum'a bağlı Horasan içesi civarında meydana gelen kaza da  hayatını kaybedenlerin isimleri de belirlendi. hORASAN'DA kaza sonrasında aracın adeta hurda yığınına döndüğü belirlendi.

Erzurum'dan taziye için Kars'a gittikleri öğrenilen Yüksel Geçener yönetimindeki 25 SK 154 plakalı panelvan, Horasan ilçesine 8 kilometre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyere saplandı.

HORASAN'DA HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Kazada otomobil hurda yığınına dönerken araç içerisinde bulunan Ferzende Geçener, Güvercin Geçener ve Nuran Geçener olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Yüksel Geçener, yolcular Makbule Geçener ve Semra Geçener ise Horasan Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edildi.

AYNI CİVARDA MİNİBÜS KAZASI DA OLMUŞTU

Erzurum'un Köprüköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Köprüköy şehir merkezine 1 km kala meydana geldi. 55 PG 995 plakalı minibüs şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bekleyen 38 YP 328 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile 2 araç şarampolden aşağıya yuvarlandı. İlk belirlemelere göre kaza da otomobil şoförü hafif yaralandı. Minibüste bulunan 1 kadın hayatını kaybetti, 6'sı ağır 10 kişi de yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda ekip ve ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan, minibüsün Samsun'dan Kars'a düğüne gitmek için yola çıktıkları belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz