Gasp zanlıları kaçamadı

Bir kadının boynundaki altın zinciri gasp ederek yaralanmasına neden olan zanlı ve olaya karıştığı öne sürülen 3 kişi, kısa sürede yakalandı

Gasp zanlıları kaçamadı

Adana'da, bir kadının boynundaki altın zinciri gasp ederek yaralanmasına neden olan zanlı ve olaya karıştığı öne sürülen 3 kişi, kısa sürede yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Gürselpaşa Mahallesi'nde, Seval Yılmaz'ın (25), yolda yürüdüğü sırada boynundaki altın zincirini zorla alan ve bu sırada genç kadının sürüklenerek elleri ve dizinden yaralanmasına neden olan zanlı, bir otomobile binerek kaçtı.

Yerde yatan genç kadını gören çevredeki vatandaşlar 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulunurken, o sırada olay yeri yakınındaki evinin balkonunda olan bir polis memuru da hızla giden otomobilin plakasını, şüphelenerek meslektaşlarına bildirdi.

Güvenlik güçleri, bunun üzerine otomobili kısa sürede tespit edip durdurarak, olayı gerçekleştirdiği belirtilen zanlı Kemal Y. (20) ile aynı araçtaki Habil G. (26), ağabeyi Mehmet G. (35) ve M.Ö'yü (17) gözaltına aldı.

Yetkililer, ''nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu madde kullanmak ve yaralamak'' suçlarından çok sayıda kaydı bulunduğu belirtilen zanlıların, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiğini bildirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz