Hırsızlara Göz Açtırılmadı

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda 11 ayrı hırsızlık olayı aydınlatılırken, 5 zanlı da suçüstü yakalandı.

Hırsızlara Göz Açtırılmadı

Konuyla Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde hırsızlığın önlenmesine yönelik girişilen ve etkin bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında Muratpaşa Mahallesi'nde meydana gelen 1'i evden, 7'si işyerinden, 1'i otodan ve 2'si oto hırsızlığı suçlarından olmak üzere 11 ayrı hırsızlıkla alakalı olarak 3 şahıs yakalandı.

POLİS GÖZ AÇTIRMIYOR

Polisteki sorgularının ardından adli makamlara çıkartılan zanlılardan Y.D. isimli şahsın tutuklanarak cezaevine konulduğunun belirtildiği açıklamada; "Ayrıca işyerinden kasa hırsızlığı yapmak isteyen 5 şahıs işyeri içerisinde suçüstü olarak Asayiş Şube Müdürlüğü kısım ekipleri tarafından yakalanmış, şahıslardan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir" denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler