Hırsızların kepengi açma çabası güvenlik kamerasında

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde gece saatlerinde bir av bayisini soymak isteyen 3 acemi hırsız, iş yerinin kepenklerini defalarca kez denemeden sonra açamayacaklarını anlayınca kaçtı.Şüphelilerin kepenkleri açma çabası güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, polis bu kişilerin peşine düştü.

Hırsızların kepengi açma çabası güvenlik kamerasında

Karasu'nun İncilli Mahallesi'ndeki Plaj Caddesi'nde bulunan bir av bayisi gece saatlerinde 3 kişi tarafından soyulmak istendi. Av malzemeleri satışının yapıldığı dükkana gelen şüpheliler, iş yerinin kilitlerini tornavidayla açmayı başardı ancak, kepenkleri bir türlü kaldıramadı.

Hırsızlık teşebbüsü, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, 3 kişinin iş yerine gelmesi veikisinin kepenkleri açmak için uzun süre çaba sarf etmesi yer aldı.
Sabah saatlerinde işyerine gelen dükkan sahibi Musa Güvercin, kilitlerin açık ve kepenklerin zarar görmüş olduğunu farkedince polise haber verdi. Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler iş yerine gelerek güvenlik kameralarını inceledi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler