İçişleri Bakanlığı Personel Alımı 2017 sonuçları sözlü mülakat tarihleri resmi sayfası

İçişleri Bakanlığı Personel Alımı 2017 sonuçları nihayetinde açıklandı. 15 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurularının sonuçları binlerce kişi tarafından merakla beklenmekteydi.

İçişleri Bakanlığı Personel Alımı 2017 sonuçları sözlü mülakat tarihleri resmi sayfası

İçişleri Bakanlığı Personel Alımı 2017 sonuçları nihayetinde açıklandı. 15 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurularının sonuçları binlerce kişi tarafından merakla beklenmekteydi. İçişleri Bakanlığı resmi sitesine günlerdir gözler çevrilmişken geçtiğimiz gün gereken açıklama yapıldı. Şimdi ise sırada İçişleri Bakanlığı personel alımı ile alakalı mülakat tarihleri beklenmekte. İçişleri Bakanlığı sözlü mülakat tarihi ile alakalı açıklama ve detaylarına da ulaşıldı.

SÖZLÜ MÜLAKATA HAK KAZANANLAR

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları, bakanlığın resmi sayfasından merakla beklenen adaylarına sunuldu. Sözlü mülakata girmeye hak kazanan vatandaşlar için gerekli açıklama yapıldı. İşte, İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçlarına göre sözlü sınava katılım hakkı kazanan vatandaşlar hakkında bazı detaylı bilgiler. Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı personel alımı 2017 için başvurular 22 Mayıs'ta bitmişti. Personel Genel Müdürlüğünce; her il için puan türüne göre ayrı ayrı olmak üzere ilan edilen pozisyon sayısının 4 katı kadar sınava katılmaya hak kazanan adaylara ait il bazlı listeler ise an itibariyle belli oldu.

AÇIKLAMA YAPILDI

“Büro Personeli” pozisyonlarına personel alımı yapan İçişleri Bakanlığı, sonuçları duyurduğu sayfasından bir uyarıda bulundu. Duyuru sayfasından yapılan uyarıda; 'Giriş (Sözlü) Sınavına katılamaya hak kazanan adaylar 26-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvuru belgelerini bulundukları Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerine imza karşılığı elden teslim edeceklerdir. Adaylar 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günlerinde de başvuru belgelerini İl Yazı İşleri Müdürlüklerine teslim edebileceklerdir. Adayların bilgisine sunulur.' ifadeleri kullanıldı.

Bakanlığımız taşra teşkilatı Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere toplam 1545 adet sözleşmeli “Büro Personeli”  pozisyonlarına personel alımı yapılacaktır.

UYARI

Giriş (Sözlü) Sınavına katılamaya hak kazanan adaylar 26-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvuru belgelerini bulundukları Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerine imza karşılığı elden teslim edeceklerdir. Adaylar 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günlerinde de başvuru belgelerini İl Yazı İşleri Müdürlüklerine teslim edebileceklerdir. Adayların bilgisine sunulur.

Kaynak: Diyarbakır Söz