İstanbul Ataşehir'de dehşet kaza! Dudullu Caddesi kan kırmızısına işte o feci TIR kazasında bulaştı! İsmail Paycı ve Sedat Kaya öldü!

İstanbul Ataşehir Dudullu Caddesinde seyir halde ilerleyen bir otomobil, aşırı hızdan mütevellit olduğu düşünülen sebeple önde seyreden TIR'ın altına feci şekilde girdi. TIR'ın altına giren otomobildeki İsmail Paycı (22) ve Sedat Kaya (23) hayatını kaybetti, sürücü Erdem Öztürk (21) ise yaralandı

İstanbul Ataşehir'de dehşet kaza! Dudullu Caddesi kan kırmızısına işte o feci TIR kazasında bulaştı! İsmail Paycı ve Sedat Kaya öldü!

TIR'ın altına giren otomobildeki İsmail Paycı (22) ve Sedat Kaya (23) hayatını kaybetti, sürücü Erdem Öztürk (21) ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri geldi.

İtfaiye ekibinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan cesetler morga götürüldü.

İstanbul Ataşehir'de meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Ataşehir Kayışdağı Mahallesi Dudullu Caddesi'nde bulunan Erenköy Gümrük Müdürlüğü çıkış kapısında saat 01.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre Dudullu yönünüde ilerleyen Erdem Öztürk'ün kullandığı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak sağ şeritte bekleyen TIR'a arkadan çarptı.

Ataşehir, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan bir ilçedir. 2008 yılında Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar'dan bâzı mahallelerin içine katılmasıyla ilçe statüsü kazanarakİstanbul'un 39 ilçesinden biri olmuştur. Güneybatıdan Kadıköy, batıdan Üsküdar, kuzeyden Ümraniye, doğudan Sancaktepe ve güneydoğudan Maltepe ilçeleriyle çevrilidir. İlçenin 2013 itibariyle nüfusu405.974'tür ve 17 adet mahalleye sahiptir.

İnşaat şirketlerinin Ataşehir'in batı tarafındaki arazilerin uygunluğundan dolayı konut ve ofis projelerini bu bölgede gerçekleştirmesiyle Batı Ataşehir kavramı ortaya çıkmıştır.Varyap Meridian, Uphill Courtgibi yapılar ilçenin batı kısmında bulunmaktadır. Ayrıca 2012 yılında kurulan Ülker Sports Arena da Batı Ataşehir'de yer almaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz