Kan donduran vahşet! Çöp kutusunda bebek cesedi

Yazık, çok yazık hem de. Vicdansızlığın ve ahlaksızlığın böylesi ne duyuldu ne de görüldü. İnsanın tüyleri diken diken olur bu haberi okurken. İşte kimi bebek sahibi olmak için türlü çareler ararken, kimi ise bebeği doğurup sokağa atıyor. Bu defa sokağa değil, direk çöp kutusunun içinde bir bebek cesedi bulundu. Kan donduran bir vicdansızlık daha, ne denilebilir ki başka. Hiç mi canınız acımadı?

Kan donduran vahşet! Çöp kutusunda bebek cesedi

 Vahşi, cani, katil, vicdansız, ahlaksız… Siz ne derseniz deyin, bunu yapanın insan olmadığına kanaat getirilebilir çünkü. Acı haber Muş’tan geldi. Muş’taki Devlet Hastanesinin tuvaletinin çöp kutusunda bir erkek bebek cesedi bulundu. Bu bebeği hangi vicdansızın çöpe attığı ise meçhul.

>CANİLİĞİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ       

>AA’nın haberine göre Muş devlet hastanesinde tedavi gören bir hastasına refakat eden vatandaş tuvalete gidiyor, bir de bakıyor ki ne görsün çöp kutusunda ağzı sargı beziyle sarılmış bir bebek cesedi. Durumu hemen hastane yönetimine bildiriyor, daha sonra Polisler geliyor ve incelemeye başlıyorlar.

>BEBEĞİN CİNSİYETİ ERKEK

>Cumhuriyet savcısının da yapmış olduğu inceleme sonrasında yeni doğmuş erkek bebeğin cesedi hastanenin morguna götürüldü.

>Hastane yöneticisi olan Ömer Cengiz ise gazetecilere şu açıklamayı yaptı;

>“Bu olayı kimin yaptığını bilmiyoruz, bu yüzden hastanemizin güvenlik kamerası görüntüleri inceleniyor, umarım bu olayı yapan bulunur”

Kaynak: Diyarbakır Söz