KAYSO Başkanı Boydak: Terörü şiddetle lanetliyoruz

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını şiddetle ve nefretle lanetlediklerini söyledi.

KAYSO Başkanı Boydak: Terörü şiddetle lanetliyoruz
"Bu saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türk milletine başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum” dedi. Terör odaklarının amaçlarına asla ulaşamayacaklarını ifade eden Başkan Boydak, “Bilinmelidir ki; ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler, asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. İş dünyası olarak tüm terör örgütlerine karşı verdiği meşru müdafaada devletimizin atacağı adımların destekçisi olmaya devam edeceğiz. Birçok badireyi birbirine kenetlenerek aşmış devletimiz ve milletimiz, bu saldırılar karşısında da vakar ve dayanışma içerisinde bu zor koşulların üstesinden geleceğine inanıyor, son zamanlarda tırmanan terör olaylarını bir kez daha lanetliyorum."
KESOB'TAN KINAMA
Kayseri Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç de, dün akşam Ankara’da askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen hain ve alçak terör saldırısının kendilerini derinden sarstığını anlatırken,  şöyle dedi:
"Terör örgütleri ve onları destekleyenler bilsinler ki Milletimiz teröre hiçbir zaman pirim vermedi bundan sonra da vermeyecektir. Ülkemizin neresinde olursa olsun huzurumuzu bozmaya hiçbir güç yeterli olmayacak, Devletimiz teröre karşı kararlı mücadelesini her zaman sürdürecektir. Milletimizin ve Devletimizin birlik ve bütünlüğümüze yapılan bu kalleş saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: DHA