Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cuma akşamlarının sevilen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kiralık Aşk Ömer ile Defne aşkı tam gaz

Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cuma akşamlarının sevilen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kiralık Aşk 40. bölüm , yeni bölümünde neler olacak?

Star ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kiralık aşk dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Son bölümü ile geçtiğimiz hafta 25 Mart Cuma akşamı ekrana gelen Kiralık Aşk 39. bölümü izleyiciyi heyecanlandırdı. Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak edenler için ayrıntılar haberimizde.

Henüz yayınlanmayan Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı bugün ekrana gelmesi bekleniyor. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve  Nergis Kumbasar’ın  başrollerinde ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü ile 1 Nisan 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da star'da kaldığı yerden devam edecek.

Kısa sürede cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Kiralık Aşk'ın son bölümünde yaşanacaklara dair ilk ipuçları geldi. Adeta Türk filmi tadındaki senaryosu, eski aşkları anımsatan görüntüleriyle gönüllerde taht kuran Kiralık Aşk'ta bu hafta yine romantizm dorukta! Aşkları gün geçtikçe daha da güçlenen Ömer ve Defne, mutluluklarını Sinan-Yasemin çiftliyle de paylaşmak için bir yemeğe çıktı. Yemekte sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Fikret Galo, Ömer'in kız arkadaşının Defne olduğunu sonunda öğrendi.

Kiralık Aşk son bölümü ile A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7,63 reyting ve yüzde 19,25 izlenme payı alarak birinci oldu. Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 7,56 reyting ve yüzde 17,56 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Kiralık Aşk sosyal medyada da zirveyi bırakmadı. Somera analizine göre dün akşam sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu!

KİRALIK AŞK 39. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Defne ve Ömer’in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar.

Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler… Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?

Sinan ve Yasemin, nihayet… Ateş bacayı sarıyor mu yoksa? Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk hangi karakterler arasında başlıyor? kaynak:milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz