Manisa beşik gibi sallanıyor! İşte Saruhanlı son dakika deprem

Manisa Saruhanlı'ya bağlı Gölmarmara ilçesinde dün meydana gelen 5.1'lik depremin izleri devam ederken, bugün büyüklükleri 4.8'e kadar uzanan depremler devam etmekte.

Manisa beşik gibi sallanıyor! İşte Saruhanlı son dakika deprem

Manisa Saruhanlı'ya bağlı Gölmarmara ilçesinde dün meydana gelen 5.1'lik depremin izleri devam ederken, bugün büyüklükleri 4.8'e kadar uzanan depremler devam etmekte. En büyüğü 4.8 olan depremlerin artçı sarsıntı olduğu ifade edildi. 18.53 akabinde geçen yklşık 18 saatlik sürede 19 depremin daha kaydedildiği öğrenildi. ,

PEŞ PEŞE ARTÇILAR...

Manisa’da, dün saat 18.53’te merkez üssü Gölmarmara İlçesi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 8.2 kilometre derinliğinde olan deprem, Manisa ve İzmir kent merkezleriyle ilçelerinde de hissedildi. Derinliği yüzeye yakın olduğu için Manisa ve ilçelerinde şiddetli hissedilen depremle birlikte birçok yerde halk ev ve işyerlerinden sokaklara fırladı. Deprem nedeniyle Gölmarmara’da büyük bölümü kerpiç 16 evde çatlaklar olup, hasar oluştu. Büyük paniğe neden olan bu ilk depremin ardından, bugün saat 13.00’e kadar, Gölmarmara ve Saruhanlı merkezli, büyüklükleri 1.2 ile 4.8 arasında değişen 70'den fazla artçı sarsıntı oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler