Görüş Bildir

Muhabiri ararken şehit oldular!

Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı'nda uçuruma düşen Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmalarına katılan Jandarma Arama Kurtarma ekibinden 2 asker suya kapılarak kayboldu. İki askerin de cansız bedenine ulaşıldı.

Muhabiri ararken şehit oldular!

10 Mayıs'ta Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken uçuruma yuvarlan Nişancı'yı bulmak için yürütülen arama çalışmaları sırasında Jandarma Arama Kurtarma ekibinden 2 askerin suya kapılarak kaybolduğu belirtildi. Yapılan arama çalışmaları sırasında kayıp askerlerden biri bulundu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılan asker şehit olurken, kayıp diğer askerin de cansız bedenine ulaşıldı.

ASKERLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Hayatını kaybeden askerlerin Astsubay Mustafa Gidergelmez ile Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya oldukları belirlendi. Nişancı'yı bulmak için yürütülen arama çalışmaları Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), jandarma ve sağlık ekiplerinden oluşan yaklaşık 200 kişilik ekip tarafından yapılıyordu. Nişancı'nın kamera ve fotoğraf makinesine ulaşıldığı belirtilmişti.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi