Nehirde ceset

Bağıvar köprüsü yakınlarında, 30-35 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin kimliği tespit edilmezken, Batman'ın Hasankeyef ilçesinde kaybolan afgan uyruklu ahsın cesedi bulundu.

Nehirde ceset

Diyarbakır Dicle Nehri'nde, bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgilere göre, dün öğle saatlerinde Sur ilçesinde bulunan Bağıvar Köprüsü altında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu.

Cesedi gören vatandaşlar polise haber verirken, olay yerine gelen ekipler cesedi sudan çıkarttı. 30-35 yaşlarında olduğu öğrenilen şahsın cesedinin otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

                                           

AFGANİSTAN UYRUKLU

 

Hasankeyf ilçesinde, serinlemek için Dicle Nehri'ne girdikten sonra akıntıya kapılarak kaybolan kişinin cesedi bulundu. Hasankeyf Kesmeköprü mevkisinde ailesi ile piknik yaparken serinlemek için Dicle Nehri'ne giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Afganistan uyruklu Seyit Muhammed Musrevi'nin cenazesine, Batman İl Afet Acil Kurtarma Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma sonucunda ulaşıldı. Batman Bölge Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan cenazenin, Batman Asri Mezarlık'ta toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler