Nihat Hatipoğlu'nun iftar programında ilginç soru! 'Teyzemin kızıyla evliyim'

Nihat Hatipoğlu'na gün geçmiyor ki garip garip sorular sorulsun . Ramazan aylarında ekranlara çıkan Nihat Hatioğlu geçtiğimiz haftalarda bir çocuğun sorduğu soru ile gündemde yer edinmişken, geçtiğimiz gün kendisine sorulan soru ve verien cevap da bir o kadar ilginçti.

Nihat Hatipoğlu'nun iftar programında ilginç soru! 'Teyzemin kızıyla evliyim'

Nihat Hatipoğlu'na gün geçmiyor ki garip garip sorular sorulsun . Ramazan aylarında ekranlara çıkan Nihat Hatioğlu geçtiğimiz haftalarda bir çocuğun sorduğu soru ile gündemde yer edinmişken, geçtiğimiz gün kendisine sorulan soru ve verien cevap da bir o kadar ilginçti. Cnlı yayına katılan bir izleyicinin kendisine oruç ile ilgili soruğu bir soru herkesi tebessüm ettirmişken, Nihat Hatipoğlu verdiği cevap ile ortalığı yatıştırdı.

Hatipoğlu'na, “Üzerime tiner döküp kendimi yakarak intihar etmeye çalıştım orucum bozulmuş mudur hocam?” sorusunu yönelten kadın izleyicilerin gülüşmelerine neden oldu. Nihat Hatipoğlu ise kısa süreli şaşkınlığını atlatarak intihar etmenin haram olduğunu söyleyerek soru soran kadına yanıt vermeye çalıştı.İzleyici Nihat Hatipoğlu'na 'geçen gün sinirlendim kendi üzerime tiner döküp yakmak istedim, orucum bozulmuş mudur?' deyince, izleyiciler bir anlık güldüler. Nihat Hatipoğlu ise 'intihar haram dır' dedi. Gün gün HAtipoğlu'na sorulan sorularda geçtiğimiz gün 'akraba evliliği' konusu da konuşuldu. Ünlü din adamı kendisine yöneltilen soruya 'ben teyzemin kızıyla evliyim' dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler