Sahte euro'larla sevgisili için şov yaptı

İzmir'de 24 yaşındaki Fatih D., sevdiği kıza 'Senin için Saat Kulesi'ni bile satın alırım' mesajı vermek için, kiraladığı faytonla geldiği Konak Meydanı'nda, etrafa sahte düğün euro'ları saçtı.

Sahte euro'larla sevgisili için şov yaptı

Bir fayton kiralayıp Konak Meydanı'na gelen Fatih D., yanındaki çantadan çıkardığı 100, 200, 500'lük sahte düğün euro'larını havaya savurmaya başladı. Fatih D.'nin tarihi İzmir Saat Kulesi'nin çevresinde tur atan faytondan saçtığı sahte dövizler meydanda uçuşurken, bazı vatandaşlar gerçek sanarak toplamaya başladı, ne olduğunu anlamaya çalıştı.
ZABITA DURDURDU
Saat Kulesi'nin çevresinde dönmeye devam eden fayton, zabıta ekibi tarafından durduruldu. Zabıta görevlilerinin neden böyle bir şey yaptığını sorduğu Fatih D., sevdiği kıza 'Senin için Saat Kulesi'ni bile satın alırım' mesajı vermeye çalıştığını söyledi. Zabıta görevlileri saçtığı sahte banknotlarla çevreyi kirleten Fatih D.'den, bunları toplamasını istedi. Sergilediği bu şovu görüntülemeleri için meydana gelen arkadaşlarının da yardım ettiği Fatih D., etrafa saçtığı sahte euro'ları tek tek topladı.

Kaynak: DHA