Saldırgan eşten tehdit

Diyarbakır'da boşanmak isteyen eşini kurşun yağmuruna tutan firari şüpheli Çağıl Ş., Facebook'taki hesabından eşiyle birlikte gördüğü kişiyi ölümle tehdit etti

Saldırgan eşten tehdit

Diyarbakır'da bir kozmetik firmasında pazarlamacı olarak çalışan Elif Ş (21) 24 Aralık günü arabasıyla İnaloğlu Caddesi'nde seyir halindeyken boşanmak istediği eşi Çağıl Ş.'nin silahlı saldırısına uğradı. 7 el sıkılan kurşunlardan 4'ü genç kadına isabet etti. Hastaneye kaldırılan Elif Ş.'nin hayati tehlikesi sürerken saldırıdan sonra izini kaybettiren şüpheli koca bir sosyal paylaşım sitesinde ortaya çıktı.

EŞİNİ SEVİYORMUŞ

Polisin her yerde aradığı firari şüpheli Çağıl Ş., eşini çok sevdiğini yazdı. Olayla ilgili açıklama yapıp ölüm tehditleri savuran Çağıl Ş.,Facebook'taki paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Ben eşimi çok seviyorum ve eşim barışmayı reddettiği için değildi bu yaşananlar. Eşimi arabada samimi hareketlerde başkasıyla gördüm ve aracın sahibinin dükkânına gittiler. Eşime ‘o adamla ne işi olduğunu adamın kim olduğunu sorduğumda' bana ‘kimle yatıp kalktığımdan sana ne' deyince kendimi kaybettim. Aslında bunu hak eden o aracın sahibi Mustafa'ydı. Eşime olanlar için çok pişmanım. Ama Mustafa senin benden kurtuluşun yok, senin yüzünden canımdan çok sevdiğim karıma bir anlık öfkeyle kıydım ama seni kimse kurtaramaz benden."

HAVAİ FİŞEKLİ BARIŞMA TÖRENİ DÜZENLEMİŞTİ

Genç çiftin uzun süreden bu yana şiddetli geçimsizlik yaşadığı için ayrı yaşadıkları ve boşanma davalarının devam ettiği ortaya çıktı. Eşinden ayrılmak istemeyen Koca Çağıl Ş. barışmak için geçtiğimiz ay evin önündeki caddeye ‘Seni seviyorum Elifim' diye yazı yazarak havai fişekli barışma töreni düzenlenmişti. Çağıl Ş.'nin töreni haberlere konu olmuştu. Ancak Elif Ş.'nin barışmaya ikna olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz