Şanlıurfa Vİranşehir'de korkunç kaza ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa Viranşehir'de sabah saatlerinde meydana gelen kaza da 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Kaza da aracın kullanılamaz hale geldiği gözlemlendi

Şanlıurfa Vİranşehir'de korkunç kaza ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa Viranşehir'de sabah 11.00 sularında korkunç bir kaza meydana geldi. Viranşehir köprü çıkışında meydana gelen kaza da kullanılamaz hale gelip hurdaya dönen araç, 2 kişiye mezar oldu, 5 kişi de yaralandı.

VİRANŞEHİR'DE KORKUNÇ KAZA

Kaza, saat 11.00 sularında Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun ilçe çıkışında bulunan köprüde meydana geldi. İddiaya göre, Şanlıurfa istikametine gitmekte olan 63 EZ 037 plakalı TIR aynı istikamete gitmekte olan 63 ED 494 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Yaralı şoför Ahmet Atmaca ve kimliği öğrenilemeyen bir kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Yaralananlardan 3 kişinin durumu ciddi olduğu için Şanlıurfa'ya sevk edildiği öğrenildi. Kaza nedeniyle karayolunda uzun trafik konvoyu oluştu. Kaza yerine gelen itfaiye ekiplerince yoldan kaldırılan otomobilin ardından trafik akışı devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz