Şirin Payzınn ile Ne Oluyor'da Nevzat Çiçek gerginliği! Programı terk etti

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın Ne Oluyor bu akşam ki konuğu ünlü gazeteci Nevzat Çiçek idi. Şirin Payzın ile Ne Oluyor programının bu akşam ki konusu Müftüye resmî nikah yetkisi idi. Elif Dördüncü Aydemir ile sık sık atıştığı gözlemlenen Nevzat Çiçek daha fazla sinirlerine hakim olamayarak programı terk etti.

Şirin Payzınn ile Ne Oluyor'da Nevzat Çiçek gerginliği! Programı terk etti

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın Ne Oluyor bu akşam ki konuğu ünlü gazeteci Nevzat Çiçek idi. Şirin Payzın ile Ne Oluyor programının bu akşam ki konusu Müftüye resmî nikah yetkisi idi. Elif Dördüncü Aydemir ile sık sık atıştığı gözlemlenen Nevzat Çiçek daha fazla sinirlerine hakim olamayarak programı terk etti.

"YAHU YASAYI GÖRMEDEN HANGİ KADIN HAKLARINDAN BAHSEDİYORSUNUZ"

Aydemir, yasayla ilgili olarak çağdaş ve kadın haklarını koruyucu bir yasa olmadığını söyleyince Çiek'in tepkisi sert oldu. Çiçek, "Yahu mevcut yasayı daha görmemişken hangi kadın haklarından bahsediyorsunuz?" diye sordu. Aydemir "Ben son derece vatansever bir insanım" deyince, Çiçek "Ben teröristim" diyerek tepkisini sürdürdü. Ardından mikrofonu çıkararak programı terk etti. Şirin Payzın programa reklam arası verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz