Skunk, esrar!

Diyarbakır’da 7 kilo sunk yolcu otobüsüne teslim edilirken, bir evde 33 Silvan ilçesinde ise 51 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Skunk, esrar!

Uyuşturucuyla mücadele nefes aldırmayan polis ve jandarma Diyarbakır’da gerçekleştirdiği üç operasyonda, 6 kilo sunk ile 84 kilo uyuşturucu ele geçirdi.

6 KİLO SUNK

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Diyarbakır'dan farklı illere yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.

Şehirlerarası otobüs terminalinde 8 Aralık'ta gerçekleştirilen operasyonda Ankara'ya gidecek bir otobüse emanet olarak verilen eşyalarda arama yapıldı.

Polis ekipleri, iki yağ tenekesinde katı yağın arasına gizlenmiş 6 kilo 985 gram skunk ele geçirdi.

Gözaltına alınan A.K. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

SEVKİYAT YAPILIRKEN

Burada, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Diyarbakır'dan yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, 9 Aralık'ta Şanlıurfa-Siverek kara yolunda durdurdukları bir araçta ve Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir evde arama yaptı.

İki aramada 30 kilo 750 gram skunk, 2 kilo 600 gram toz esrar ele geçirildi, N.Y. ve T.Y. yakalandı.

Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

SİLVAN İLÇE MERKEZİ

Burada, Çalışma kapsamında Silvan'da durdurulan bir araçta yapılan aramada, 51 kilo 750 gram kubar esrar ele geçirildi, şüpheli B.A. ve V.D. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılar, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz