Sokak ortasında kurşun yağdırdı, 'Namusumu temizledim' dedi

Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya giden 3 çocuk annesi, kayınbiraderini sokak ortasında kurşun yağmuruna tutup öldürdü; 'Namusumu temizledim' diyerek, polislerin gelmesini bekledi.

Sokak ortasında kurşun yağdırdı, 'Namusumu temizledim' dedi

ÜÇ ÇOCUK ANNESİ KADIN

3 çocuk annesi Hülya B. (33), kendisini cinsel içerikli videolarını yaymakla tehdit ettiğini öne sürdüğü ilişki yaşadığı kayınbiraderi Ferdi B.'yi (41) Diyarbakır’dan gittiği Şanlıurfa’da sokak ortasında tabancayla öldürdü. Kayınbiraderinin başında bekleyip, çevredekilerden polisi aramalarını isteyen Hülya B. şöyle dedi;

NAMUSUMU TEMİZLEDİM

"Beni yuvamdan, kocamdan etti. Ben daha niye yaşıyorum? Namusumu temizledim" diye bağırdı. Sağlıkçıların kontrolünde öldüğü belirlenen Ferdi B.'nin cansız bedeni, otopsi için adli tıp kurumu morguna götürüldü. Gözaltına alınan Hülya B.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

PEŞ PEŞE İKİ OLAY

Öte yandan, Viranşehir ilçesinde ise peş peşe cinayetle sonuçlanan iki olay yaşandı. Çiftçi Mervan Göçmen, evde bilinmeyen nedenle eşi Roza Göçmen'i tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Abdulkadir Atçı (30) ise sokak ortasında silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olaylarla ilgili soruşturma ise sürüyor.

CİNSEL İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİ

Olay, öğle saatlerinde, Paşabağı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli, 3 çocuk annesi Hülya B., eşinin kardeşi Ferdi B. ile ilişki yaşadı. Ferdi B., yengesiyle yakınlaşmalarını kamerayla kayıt altına aldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından Hülya B., eşi ve çocuklarıyla, 3 ay önce, Diyarbakır'a yerleşti. Ferdi B., şehir değiştiren yengesini birlikte olmaya zorladı ve elindeki görüntülerle, sosyal medyada yaymakla tehdit etmeye başladı.
DİYARBAKIR'DAN GELDİ
Tehditler üzerine Hülya B., Diyarbakır'dan Şanlıurfa'ya gelip kayınbiraderiyle buluştu. Hülya B., buluşma noktasına gelen kayınbiraderine, yanındaki tabancayla peş peşe ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan Ferdi B., olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖLDÜRDÜ, POLİS ÇAĞIRTI

Mahallede tedirginliğe neden olan olay sırasında, kayınbiraderinin başında bekleyip, çevredekilerden polisi aramalarını isteyen Hülya B., "Beni yuvamdan, kocamdan etti. Ben daha niye yaşıyorum? Namusumu temizledim" diye bağırdı.
Hülya B., daha sonra, ihbarla olay yerine sevk edilen polis ekiplerine, elindeki tabancayı bırakıp teslim oldu. Sağlıkçıların kontrolünde öldüğü belirlenen Ferdi B.'nin cansız bedeni, otopsi için adli tıp kurumu morguna götürüldü. Gözaltına alınan Hülya B.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

İkinci aile içi facia ise, Viranşehir ilçesinde meydana geldi. Olay, öğleden sonra Viranşehir’e bağlı Ekinci Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftçi Mervan Göçmen, evde bilinmeyen nedenle eşi Roza Göçmen'i tabancayla vurduktan sonra kendini başından vurdu. Silah sesleri üzerine yakınları eve gittiğinde, çifti kanlar içinde yerde yatarken bulup, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi, Adrese giden sağlık ekibi, Göçmen çiftinin yaşamlarını yitirdiğini tespit etti. Mervan ve Roza Göçmen çiftinin cenazeleri, incelemenin ardından otopsi için üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma çiftin komşularının ifadelerine başvurdu.  

SOKAK ORTASINDA VURULDU

Viranşehir’deki ikinci cinayet olayında ise saldırıya uğrayan Abdulkadir Atçı (30), hayatını kaybetti.  Olay, öğleden sonra Azadi Mahallesi’nde meydana geldi. Yaya olarak evine doğru giden Abdulkadir Atçı, kimliği belirsiz kişinin tabancalı saldırısına uğradı.

Vücuduna isabet eden kurşunlarla Atçı, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Abdulkadir Atçı'nın hayatını kaybettiğini belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Abdulkadir Atçı’nın cansız bedeni otopsi için Viranşehir Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulan polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler