Sosyal medya trolleri bu kez çok yanlış oynadı!  MOSSAD ajanı değil Mavi Marmara’da öldürülen Cengiz Akyüz’ün kızlarıymış

İstanbul’da Türkiye’nin İsrail ile ticaretine son vermesi için yapılan olaylı eylemin yankıları halen devam ederken, eylemlerde gözaltına alınanlardan birinin İsrail’in Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybettiği Cengiz Akyüz’ün kızları Erva ve Beyza Akyüz olduğu öğrenildi.

Sosyal medya trolleri bu kez çok yanlış oynadı!  MOSSAD ajanı değil Mavi Marmara’da öldürülen Cengiz Akyüz’ün kızlarıymış

Beyoğlu’nda İsrail ile ticareti protesto eden gruba polis önce şiddet uygulamış ve ardından ters kelepçe ile gözaltına almıştı. Olayın yankıları halen devam ederken sosyal medya trollerinin bir oyunu daha bozuldu! 

2 POLİS HAKKINDA İŞLEM

 Elleri kelepçelenen kişilere polisin şiddet uyguladığı görüntülerin kamuoyuna yansıması üzerine görüntüler çarpıtılmak istenerek hedef göstermek için MOSSAD Ajanı dedikleri ve küfür ettiği kişinin İsrail’in Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybettiği Cengiz Akyüz’ün kızı Beyza Akyüz olduğu ortaya çıktı.

 Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gözaltına alınan kişilerin devlet büyüklerine hakaret ettikleri iddia etti. Kamuoyu baskısının artmasının ardından şiddet uygulayan iki polis memuru hakkında işlem yapıldığı açıklandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz