Survivor 12 Mart 2017 kimler eleme adayı, kimin ismi yazıldı, potadaki isimler? İlhan Mansız kimi söyledi

TV8’in en heyecanlı yarışması Survivor 2017’de müthiş bir Pazar akşamı vardı. Dokunulmazlık, bireysel dokunulmazlık ve tabii ki ada konseyi. İkinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler konseyde kimi eleme adayı gösterdi, 12 Mart Survivor 2017 kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Survivor 2017 12 Mart kimler potaya girdi, İlhan Mansız kimi söyledi?

Survivor 12 Mart 2017 kimler eleme adayı, kimin ismi yazıldı, potadaki isimler? İlhan Mansız kimi söyledi

NURDAN AĞAR

Survivor 2017 12 Mart Pazar akşamı izleyicinin ağzını açıkta bırakmayı başardı yine. Ünlüler ve Gönüllüler takımı, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Final etabına kalan 12 Mart dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Geçtiğimiz hafta da Gönüllüler kazanmış ve Ünlüler takımından Tarık Mengüç elenmişti. Bu haftaki iki dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kazanınca, Ünlüler takımından bir kişinin eksileceği kesinleşti. 12 Mart Survivor 2017 ada konseyi başladı. Survivor 2017 12 Mart konseyde kimin ismi yazıldı, 12 Mart eleme adayları kimler, Ünlülerde 12 Mart konseyinde kimler potaya girdi, İlhan Mansız kimi söyledi?

ADA KONSEYİNDE ÜNLÜLER GERİLİMİ

12 Mart 2017 Survivor ada konseyinde Ünlüler takımında gerginlik vardı. Acun Ilıcalı Fatih ve İlhan Mansız arasındaki gerilime değindi, iki isim de karşılıklı görüşlerini belirtti ve oylama başladı. Peki, Ünlüler takımında kim kimi yazdı, en çok kimin ismi yazıldı? Oylamaya Fatih başladı ve Fatih, Sabriye’yi yazdı. Serhat, İlhan Mansız, Furkan gibi birçok isim Fatih’i yazdı. Acun Ilıcalı oyları saymaya başladı ve en çok ismi çıkan yarışmacı üçüncü gitme adayı olacaktı Ünlüler takımından. 2 kez Sabriye, 6 kez de Fatih’in ismi yazıldı.

İLHAN MANSIZ KİMİ SÖYLEDİ?

Survivor 2017’de 12 Mart Ünlüler konseyinde, bireysel dokunulmazlığı kazanan isimİlhan Mansız olduğu için dördüncü eleme adayını o söyleyecekti. Peki, İlhan Mansız kimi söyledi?

İlhan Mansız; “Şu haftalarda arkadaşlar azaldıkça dokunulmazlığıın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Dördüncü aday çıkarmak zorundayımki takım menfaatlerini ön planda tutmak zorundayım. Sema’nın yokluğunda kendisine daha çok iş düştüğünü biliyor, Sabriye’nin de yükselişini görmezden gelmem mümkün değil, gitmemesi dileğiyle Pınar diyorum” dedi ve dördüncü eleme adayı Pınar oldu.

FATİH: YAŞ OLARAK BÜYÜK OLABİLİRİM

Fatih; “Acun Bey, burada beni çoketkileyen faktörler var ve bu faktörlerden dolayı kendi performansımıbulamadım. Performans olarak zayıf olduğumu biliyorum.Ama ben hiç iyi olmayacağım anlamına gelmiyor. Yaş olarak büyük olabilirim. Ama ben hayatım boyunca ne saygımı, ne terbiyemi, ne ahlakımı hiçbir zaman yitirmedim. Ada hayatı gerçekten çok zor, her türlü zorluk var. Kalbi bilen Allah, ben o Allah’a sığınıyorum ve burda kalmak istiyorum ve bunu göstermek istiyorum” diyerek duygularını paylaştı.

PINAR: BUNU HİSSETTİM                            

Survivor 2017 Ünlüler takımının güçlü ismi Pınar; “Açıkçası hem sürpriz oldu, hem de hislerime güvenirim bunu hissettim. İlhan’a kırgın değilim, bu hafta performans düşüklüğü, motivasyon kaybı veya isteksizlik söz konusu değil. Benim yaşadığım fiziksel sakatlıklar veya eksiklikler sebebiyle bu haftaki iki oyunda da iyi şeyler başaramadım. Ben Survivor boyunca takım menfaatini düşündüm. Özeleştiri yapmakta sakınmadım. Ben kendi üzerime düşeni yapmadığım zaman herkesten daha çok üzülüyorum. Dört arkadaşız potada ve birimiz gitmek durumunda. Halkın takdirine bırakıyorum” diye konuştu.

DÖRT KİŞİ ELEME ADAYI!

Survivor 12 Mart 2017’de ada konseyinde Ünlüler takımının üçüncü ve dördüncü gitme adayları da belli oldu. Cumartesi Şahika ve Adem eleme adayı olmuştu, Pazar akşamki konseyde de Fatih ve Pınar üçüncü ve dördüncü eleme adayları oldu. Eleme potasına giren dört isimden biri Salı günü elenecek ve Survivor macerası son bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler