Görüş Bildir

Survivor 14 Mart 2017 kim elendi, adaya kim veda etti? Herkes şaştı, çok bile kaldı

TV8’in seyir keyfi yüksek yarışma programı Survivor 2017’de 14 Mart Salı akşamı her zamanki gibi eleme heyecanı yaşandı. 14 Mart 2017 Survivor kim elendi, Survivor 2017 kim elendi, adaya kim veda etti, Survivor 14 Mart 2017 Salı kim elendi, Survivor’da kim elendi gibi sorular yanıtını buldu.

Survivor 14 Mart 2017 kim elendi, adaya kim veda etti? Herkes şaştı, çok bile kaldı

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

Survivor 2017’de 14 Mart Salı akşamı önce iletişim ödülü oyunu oynandı ve kazanan Ünlüler takımı oldu, Ünlüler arkadaşlarından gelen mesajları okudu. Akabinde Survivor 2017 Adaya kim veda etti sorusunun yanıtına geldi sıra. 14 Mart Survivor 2017 kullanılan oylar sonucunda kim elendi, Survivor 2017 14 Mart kim elendi, adaya kim veda etti, Survivor 14 Mart 2017’de elenen isim hangi yarışmacı oldu, Şahika elendi mi, Fatih elendi mi, Pınar elendi mi, Adem elendi mi? İşte cevabı…

SABRİYE TEYZE OLDU

14 Mart 2017 Salı akşamı ada konseyinde Acun Ilıcalı Sabriye’ye güzel bir haber verdi ve bu haber bir müjdeydi. Sabriye ilk kez Teyze olma heyecanını Survivor’da yaşadı, her zaman ki gibi Sabriye gözyaşlarına boğuldu ve Acun Ilıcalı’ya sarıldı.

ELENME ADAYLARI KONUŞTU!

Acun ılıcalı ada konseyinde Survivor 2017’ye veda etme adayları olan Şahika, Fatih, Pınar ve Adem’e söz verdi. Pazar günü kullanılan oylar sonucunda rakiplerinden daha az oy alan isim elenecekti. Hafta boyunca sosyal medyada tartışılan ve en çok elenmesi istenen kişi Fatih olarak öne çıkmıştı. Peki, Survivor 2017 14 Mart kim elendi, adaya kim veda etti?

SURVIVOR 2017 14 MART ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2017’de haftalar geçtikçe dokunulmazlık oyunları ve elenme heyecanı git gide zirveye çıkmaya başladı ve hayati önem taşıyor artık bu durum. Bu hafta da iki dokunulmazlığı da kaybeden Ünlüler takımı olduğu için Ünlüler adasına veda edecek olan isim merakla bekleniyordu.

İŞTE ADAYA VEDA EDEN İSİM!

Ve heyecanlı bekleyiş sonunda Acun Ilıcalı Survivor 2017’ye Ünlüler takımından bu hafta veda eden ismi Fatih olarak açıkladı. Sonradan Ünlüler takımına dahil olan Fatih Hürkan’ın Survivor 2017 macerası erken son buldu.

Fatih; “Bu kadar erken gitmek istemiyordum, kader kısmet. Çok olmak istediğim bir yerden, çok olmak istediğim ailemin yanına gideceğim ve ben onları çok özledim. Burda çok şey yaşadım, hakaretler, kavgalar, demek ki bunları burda yaşamam gerekiyormuş. Çok üzgünüm, çok üzgünüm. Çok teşekkür ederim” diyerek eleme sonrası duygularını paylaştı. Survivor 2017’de 14 Mart akşamı kim elendi sorusunun yanıtı Fatih.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi