Survivor 16 Mayıs 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim? İşte potadaki 3. isim

TV8’in en stresli yarışma programı Survivor 2016, 16 Mayıs Pazartesi akşamı 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden takım da Gönüllüler oldu ve ada konseyinde üçüncü bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldılar. Peki, gönüllüler takımında 3. Eleme adayı kim oldu, gönüllüler konseyde kimin ismini yazdı, 16 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu, Survivor’da ada konseyinde kimin adı yazıldı, kim kimi yazdı? İşte Survivor 16 Mayıs 2016 ada konseyi detayları ve 3. eleme adayı.

Survivor 16 Mayıs 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim? İşte potadaki 3. isim

M. EMİN FİDAN

Reyting sonuçlarında tepelerde olan ve her yayınlandığı bölümle zirveyi kimselere kaptırmayan Survivor 2016 16 Mayıs akşamı, kahkaha, hırs, sataşma, gerilim, aksiyon, heyecan ne ararsanız bulabilirdiniz. İkinci dokunulmazlık oyununu Survivor 16 Mayıs’ta Ünlüler kazandı ve Gönüllüler takımından bir kişinin veda edeceği kesinleşti. Acun Ilıcalı 16 Mayıs Survivor konseyini başlattı ve önce Gönüllüler takımının hemen kritik oylamasını başlattı.

GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?

Gönüllüler yarışmacıları kritik oylamaya başladı ve isim yazılmaya geçildi. Pazar günkü dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden Gönüllülerden Serkay ve Gizem Kerimoğlu potaya girerek eleme adayı oldu. Geçtiğimiz hafta Ünlüler takımından üç eleme adayı çıkmış ve adaya veda eden isim Ezgi Avcı olmuştu. Gönüllülerde Gizem Kerimoğlu bir tarafta, diğer beş kişi bir taraftaydı. Peki, kim kimi yazdı?

GÖNÜLLÜLERDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Survivor 2016 16 Mayıs ada konseyinde Gizem Kerimoğlu Efecan’ın ismini yazdı. Geri kalan beş isim ise yani Damla Efecan’ı, Gizem Memiç İbrahim’i, İbrahim, Serkay ve Efecan da Damla’yı yazdı. Survivor 16 Mayıs 2016 üçüncü eleme adayı kim oldu sorusu yanıt buldu artık ve Gönüllülerde Damla Can eleme adayı oldu.

DAMLA CAN NE SÖYLEDİ?

Gönülllülerde üçüncü eleme adayı olan Damla şöyle konuştu; “Öncelikle tabii ki de potada olmak ayrı bir heyecan. İlk defa zaten potadayım. Ama bir şeyleri başardığımı görüyorum ve bir şeyleri başardığımı düşünüyorum. Potada olmak biraz heyecan veriyormuş. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olur umarım”

ACUN ILICALI, NAGİHAN İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ INSTAGRAM’A ATTI

Acun Ilıcalı konseyde dokunulmazlık oyunundaki Nagihan ile olan söz sataşmalarını açıkladı ve Nagihan ile olan görüntüleri yeniden Instagram’da paylaştığını açıkladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz