Survivor 17 Mayıs 2016 adaya kim veda etti, kim elendi? Uzun zaman sonra

Survivor 17 Mayıs 2016 kim elendi sorusu Google’da trend olmaya aday. Reytinglerin kralı olan Survivor’da Gönüllüler uzun bir aradan sonra veda konseyi geçirdi. Pazar ve Pazartesi ada konseyinde Serkay, Gizem Kerimoğlu ve Damla eleme adayı olmuşlardı. Dün akşamki konseyde ise kimin gideceği belli oldu. Survivor 17 Mayıs kim elendi, Survivor’da kim elendi, Survivor 2016 Gönüllülerde kim gitti, gibi soruların cevabı haberimizde.

Survivor 17 Mayıs 2016 adaya kim veda etti, kim elendi? Uzun zaman sonra

M.EMİN FİDAN

“Survivor 2016 kim elendi” sorusunun yanıtının alındığı, Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki gerilimin, sataşmanın, psikolojik baskının, hırsın, çirkefliğin ve adrenalinin giderek arttığı Survivor’da bir veda daha yaşandı. Survivor 17 Mayıs 2016’da eleme stresi vardı. Survivor 17 Mayıs 2016'da kim elendi, Survivor’da kim elendi, Survivor 2016 bu hafta adaya kim veda etti? İşte Survivor’a ve finallere veda eden isim.

SERKAY VE NAGİHAN GERİLİMİ SÜRÜYOR

Acun Ilıcalı konseye İstanbul’dan katılıyordu ve Survivor’da son günlerde yaşanan Serkay ile Nagihan arasındaki gerilimle ilgili konuşmak istedi. Önce Nagihan’a, sonra da Serkay’a söz verdi. Nagihan ve Serkay kendi cephelerinden yaşanan gerilimi anlattı.

SURVIVOR 2016 17 MAYIS KİM ELENDİ?

Survivor 2016 17 Mayıs akşamı Acun Ilıcalı seyircilere kısa bir hatırlatma yaptı ve Perşembe akşamı da Survivor’ın yayınlanacağını duyurdu. Survivor 2016 Gönüllüler takımından çıkan 3 aday; Gizem Kerimoğlu, Serkay ve Damla dün akşam itibariyle seyirciler tarafından oylandılar. Beyoğlu 1. Noter Başkatibi Feryal Alkan tarafından oylama tespit edilip, onaylanmış ve ulaştırılmıştı. Seyircilerin kullandıkları oylar sonucunda adaya kimin veda edeceği belli oldu. Survivor 2016 17 Mayıs akşamı kim elendi sorusu yanıt buldu. Rakiplerinden daha az oy alarak Survivor’a veda edecek olan Gönüllü isim belli oldu. Peki, Gönüllüler takımından kim elendi, adaya kim veda etti.

SERKAY MI, GİZEM KERİMOĞLU MU YOKSA DAMLA MI VEDA ETTİ?

Survivor kim elendi, adaya kim veda etti sorusu günlerdir Google ve sosyal medya platformlarında trend topic olan konu oldu. Survivor 17 Mayıs 2016 Gönüllüler takımından kim elendi diye merak edenler amacına ulaştı. Gönüllüler takımından Survivor’a ve Kıbrıs finaline veda eden isim kim oldu?

SURVIVOR 17 MAYIS’TA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 17 Mayıs 2016 akşamı Gönüllülerden kim elendi ve adaya kim veda etti sorusu yanıtlandı. Survivor 2016’da 16 Mayıs Pazartesi akşamı yapılan SMS oylaması sonrasında rakiplerinden daha az oy alarak Survivor Gönüllüler takımına veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem Kerimoğlu Survivor final hayaline veda etti. Gönüllüler takımı Gizem Kerimoğlu’nu ilk eleme adayı olarak belirlemişti.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI SMS SIRALAMASI

Gönüllüler takımında SMS oylamasına katılan isimlerinde oylama sıralaması belli oldu. İşte Damla, Gizem Kerimoğlu ve Serkay’ın eleme adayı olduğu oylamada SMS sıralaması.

1- Damla

2- Serkay

3- Gizem Kerimoğlu                                                     

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler