Survivor 17 Mayıs 2016 final sembol ve ödül oyununu kim kazandı? Kafalar konseyde

TV8 ekranlarından evlerimize konuk olan efsane yarışma programı Survivor 2016’da heyecan giderek artıyor. 17 Mayıs 2016 akşamı Survivor 71. Bölümde önce ödül oyunu, sonra da final sembol oyununu izledi izleyiciler. Peki, Survivor 2016 17 Mayıs ödül oyununu kim kazandı, final sembol oyununu kim kazandı, ödüller neydi, kimin kaç sembolü var? İşte 17 Mayıs 2016 survivor ödül oyununu ve final sembol oyununu kim kazandı ve ödüller neydi sorularının yanıtı haberimizde.

Survivor 17 Mayıs 2016 final sembol ve ödül oyununu kim kazandı? Kafalar konseyde

OKTAY DEMİR

Survivor 2016’da haftalar ve günler geçtikçe ödüller büyümeye, stres, heyecan, psikolojik baskı, dedikodu ve sataşmalar da artmaya başladı. 17 Mayıs 2016, Survivor ödül oyunu ve final sembol oyunu heyecanıyla izleyenlerinin karşısına çıktı. Survivor son ödül oyununda ödül 27 Şelale ödülü ve patates salatasıydı. Peki, 17 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

17 MAYIS ÖDÜL OYUNU ÜNLÜLERİN

17 Mayıs 2016 Survivor’da ödül oyununa iyi başlayan takım Ünlüler oldu. Önce Nagihan ile 1-0 öne geçti Ünlüler, daha sonra Yunus Günçe Efecan’a kaybetti ve durum 1-1 oldu. Daha sonra Ünlüler takımı seriyi arttırdı ve skor 7-2’ye kadar geldi. Daha sonra oynanan etaplarda Gönüllüler takımı sadece bir sayı aldı. Survivor 17 Mayıs 2016 27 şelale ödül oyununu Ünlüler takımı 10-3 kazandı.

FİNAL SEMBOLLERİNİ KİM TOPLADI

Survivor 2016 17 Mayıs akşamı ödül oyunu bittikten sonra hemen final sembol oyunu yayınlandı. 17 Mayıs final sembol oyununda atış etabı yine değişmişti ve yarışmacılar bu kez çekiçle seramikleri kırmaya çalıştı. Final sembol oyununda Gönüllüler takımının erkekleri erken elendi ve erkekler finale Ünlüler takımından Yattara ve Yunus Günçe kaldı. 17 Mayıs final sembol oyunu erkeklerde Kıbrıs’a erken gidiş sembolünü Yattara kazandı.

KIZLARDA BÜYÜK HEYECAN         

Kıbrıs finaline erken gidiş bileti olarak tanımlanan final sembolleri çok önemli olduğu için yarışmacılar bunun bilincinde parkura çıkıyordu. Survivor 2016 17 Mayıs final sembol oyununda kızlardan finale kalan isimler Gönüllülerden Gizem Memiç, Ünlülerden Nagihan oldu. Nagihan Gizem Memiç’i 2-1 mağlup ederek hem 6’ncı sembolünü aldı hem de ödülü takımına kazandırdı. Final sembol oyunundaki ödül ise yemek olarak kebap ve ayrandı. Ünlüler takımı yemeklerini yedikten sonra sanal gerçeklik gözlüğüyle Athena Konserini canlı olarak takip etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz