Görüş Bildir

Survivor 18 Mart 2017 kimin ismi yazıldı, konseyde eleme adayları kim?Adem kimi söyledi

TV8’in en eğlenceli yarışma programında ada konseyi heyecanı vardı. Survivor 18 Mart 2017 ada konseyinde neler yaşandı, konseyde Ünlülerden kimin ismi yazıldı, Survivor 2017 18 Mart kimler eleme adayı, kim kimin ismini yazdı, 18 Mart Ünlülerde potaya kimler girdi, Adem Kılıççı kimi söyledi? İşte cevabı…

Survivor 18 Mart 2017 kimin ismi yazıldı, konseyde eleme adayları kim?Adem kimi söyledi

NURDAN AĞAR

TV8’de 18 Mart 2017’de müthiş bir Cumartesi akşamı yaşandı. Önce haftanın birinci dokunulmazlık oyununu, sonrasında bireysel dokunulmazlık oyunu ve gecenin sonunca ada konseyi heyecanı başladı. Dokunulmazlığı Ünlüler takımı kaybedince konsey yaşadılar. Peki, 18 Mart 2017 Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı, konseyde eleme adayları kimler oldu, Survivor 2017 Ünlülerde kimler potaya girdi, bireysel dokunulmazlık sahibi Adem kimi söyledi, 18 Mart 2017 Ünlülerde iki eleme adayı kimler oldu?

ACUN ILICALI ÜNLÜLER’E SORDU?

Ünlüler takımının dokunulmazlık oyunlarındaki başarısızlığıyla ilgili Acun Ilıcalı Ünlüler yarışmacılarıyla konuştu ve sebebini sordu. Yarışmacılarda genel fikir Sema’nın oynayamaması oldu. Bir tarafta Sabriye’nin yükselen performansı, Şahika ve Pınar’ın düşen performansları ilgi çekti. Acun Ilıcalı sonrasında Ünlüler takımının oylamasını başlattı. Peki, 18 Mart Survivor 2017’de Ünlülerde kim kimi yazdı, en çok kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler?

EN ÇOK KİMİN İSMİ YAZILDI?

Ünlülerde oylamaya geçildi ve yarışmacılar isim yazmaya başladı. Ünlüler takımında; Sabriye Sedat’ı yazarken Adem ve Furkan’ın kimi yazdığı montajda gösterilmedi. Sedat ve Şahika İlhan Mansız’ı yazdı. Sema, İlhan Mansız, Serhat Akın ise Şahika’yı yazdı. Acun Ilıcalı oyları saymaya başladı. Ünlüler takımında 18 Mart 2017’de konseyde ismi en çok yazılan isim Şahika oldu.

ŞAHİKA: BEKLEDİĞİM BİR SONUÇTU                                               

Şahika; “Beklediğim bir sonuçtu. Çünkü kaybedilen oyunlardan sonra herkes birini arıyor zaten. Genellikle azınlıkta olan kişilere doğru oynanıyor. Kavgalar, gerginlik, agresiflik, o kadar şey gördüm ki herkes bir açık arayıp onun üzerine yürüyor. Bunları burda gördükten sonra zaten ismimin çıkmasını da bekliyordum. Zaten halkımız karar verecek, onların takdirine bırakıyorum. Ben elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum” diyerek eleme adayı olmasıyla ilgili duygularını aktardı. Peki, Adem Kılıççı kimi söyledi?

ADEM: BENİM SÖZÜM VARDI!

Adem Kılıççı; “Survivor’a geldiğimiz ilk günlerde biraz sert bir tartışmamız olmuştu. Kırıcı laflar etmiştik. Fakat bu kırgınlıklar zamanla benim açısından bitti ve art niyetim olmadı kendisine karşı. Hiçbir zaman karalama niyetinde de değilim. Hasta olduğumda bana adım attı, beyaz bayrak çekmişti, ben de kendisiyle son dönemlerde diyaloğumuz oluyordu. Fakat işte ben burada bir söz demiştim, o sözüm benim geleceğimdir ve onların arkasında durmam gerekir. Ben kendisini bir defa potaya sokmuştum, ben eşitliğin sağlanması açısından Sedat söylüyorum” diyerek ikinci eleme adayını Sedat söyledi.

SEDAT: KIBRIS’A GİTMEK İSTEYEN BİR ADAMIM

İkinci eleme adayı olan Sedat; “Bizim tartışmamız orada başladı aslında. Ben ekmeğime ve namusuma dokunulmadığı müddetçe, savaş açmadım kimseye. Ama şu an o neticede onunda konuşmaları, bu saatten sonra art niyet aramıyorum konuşmalarında. Kıbrıs’a kadar gitmek isteyen bir adamım. Kısmetimizde ne varsa o olur” diye konuştu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi